Jump to content

Dzień dobry, Forumowicze!

mrouh

Recommended Posts

Dzień dobry, mam na imię Agnieszka, w sieci funkcjonuję jako mrouh. Kilka dni temu szukałam wkładu do ulubionego długopisu i trafiłam do sklepu z piórami... ach, no wtopiłam, bo stamtąd przywiodło mnie na to forum i do kilku sklepów:-) Przypomniało mi się, jak miło pisało mi się piórem w liceum i na studiach, wtedy to był taki marketowy zwyklaczek za kilka złotych. Potem miałam jeszcze coś o oczko lepszego i w związku z tym mam pytanie-zagadkę o pomoc w rozszyfrowaniu- niestety z pióra została tylko skuwka z na wpół zatartym logo, prawdopodobnie resztę zgubiłam, chciałabym wiedzieć, co to było za pióro. Nie mogę go znaleźć w internecie. Mam do niego sentyment, było całkiem miłe- nie drapało, znosiło mieszanki atramentów, było metalowe. Ale też zarażona przez Wasą pasję przymierzam się do zakupu jakiegoś nowego codziennego pióra i z wypiekami na twarzy czytam Wasze recenzje.

Dziękuję za takie miłe przyjęcie!

Oj, ja też się boję, że to wciąga. Zwłaszcza, że sentyment do piór mam spory i do pisania ręcznego, a ostatnio chodzi za mną kaligrafia...:-)

Edited by mrouh

• 2 weeks later...