obserwatorduszy Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Dobry wieczór wszystkim! Po zakończonej pracy postanowiłem się przedstawić jako nowy na forum. Od kilku lat zbieram pióra i to nimi głównie prowadzę notatki z sesji z pacjentami. ps. pracuję jako psychoterapeuta psychoanalityczny na ulicy Wiejskiej sic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jinhao Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 dołączyłeś do grona maniaków, witaj po pierzastej stronie mocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 DZIEŃ DOBRY. Jeśli na "tej" Wiejskiej, to na Chmielną o rzut beretem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obserwatorduszy Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 O tak na Chmielną to nawet jeszcze bliżej niż beretem, bo to od Pana Macieja dostałem namiar na to forum. Dzięki za przywitanie. pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 (edited) Psychoterapeuta! Tutaj! Nie wiem jak inni, ale ja nie potrzebuję pomocy. 6 piór zalanych atramentem na biurku i dochodzę do wniosku, że nie mam czym pisać. Na całe szczęście jedno piórko leci z kraju Kwitnącej Wiśni a drugiego nie pozwolę nikomu innemu kupić! Witam! Edited July 4, 2013 by marwis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxi75 Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Allo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8868 Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Witaj, w gronie ludzi pozytywnie pióromaniacko zakręconych, tu to na prawdę znajdziesz wiele interesujących "przypadków" , a gdyby ci pióromaniactwo, co nie daj Bóg, doskwierało, to zgodnie z przysłowiem „lekarzu lecz się sam…” wiesz co robić... hahaha. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
an-j Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Witam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdzich Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Witam Oj, tym "z Wiejskiej" to raczej metody p. Skinnera są potrzebne. To nie ten poziom, by mogli sobie coś zanalizować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obserwatorduszy Posted July 6, 2013 Author Report Share Posted July 6, 2013 Jeszcze raz Wielkie Dzięki za przywitanie. Co do "Panów z Wielskiej" chętnie bym podyskitował i wyraził zdanie lecz nie mogę z racji zawodu, natomiast chętnie zostanę forpocztą obserwacji tego środowiska, ponieważ to, czym i jak się tu pisze, jest dosyć ciekawe. Pozdrawiam ps ostatnio w Pracowni Czasu która mieści się obok Kancelarii Prezydenta i zajmuje się sprzedażą luksusowych zegarków pojawiła się miła memu oku całkiem niezła cenowo oferta Montegrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Włoszczyzna... z wrodzonej niechęci do warzyw mam skośne oczy i żegluję przez świat platynowy ale niewątpliwie jakiś potomek królowej Bony znajdzie się w okolicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tygrysica Posted July 30, 2013 Report Share Posted July 30, 2013 Witaj Dobrze wiedzieć, że jest z nami ktoś kto w razie niepohamowanego rozwoju pióromanii weźmie nas na kozetkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 siłą i honor! ps. pracuję jako psychoterapeuta psychoanalityczny na ulicy Wiejskiej sic! ja to tylko w farmakoterapię wierzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted July 31, 2013 Report Share Posted July 31, 2013 Witamy na PWF! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-kwadrat Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Witaj na forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Dobry wieczór (żeby bylo poprawnie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts