Jump to content

Bonjour

rarar

Recommended Posts

Witam.

Nazywam sie Kuba, mam 16 lat, od okolo szesciu miesiecy interesuje sie piorami. Pozatym moimi hobby sa muzyka, nauka jezykow, literatura i klasyczne ubrania meskie. Z gory przepraszam za nie uzywanie polskich znakow, mieszkam w Niemczech i dlatego pisanie tychze znakow bylo by niezbyt wygodne.

:)

Witaj :) Projektujesz może ubrania męskie?

Nie, probowalem tego ale to nie dla mnie ;) Pozatym klasyczne ubrania dla mezczyzn sa dosyc "nudne" do projektowania, nie lubie udziwiania garniturow, koszul etc.

Ależ to forum ma zasięg... :D A jakiej muzyki słuchasz? :)

Oj tutaj moglybym duzo napisac.

Ogolnie wszystkiego, moze z wyjatkiem wiekszosci aktualnego popu. Przewaznie rock alla Led Zeppelin, Deep Purple, jazz w stylu Dave'a Brubeck'a, blues, pop, tez czasami Daft Punk lub Deadmau5. Jak widac, dla kazdego cos sie znajdzie ;)

Oj tutaj moglybym duzo napisac.

Ogolnie wszystkiego, moze z wyjatkiem wiekszosci aktualnego popu. Przewaznie rock alla Led Zeppelin, Deep Purple, jazz w stylu Dave'a Brubeck'a, blues, pop, tez czasami Daft Punk lub Deadmau5. Jak widac, dla kazdego cos sie znajdzie ;)

Klasyka starego rocka, miło B)

Trudno bedzie znalezc muzyka/zespoly, ktorego bym naprawde nigdy nie sluchal.

Czyli Tommy'ego Emmanuela też już znasz? Wart uwagi. Mój gitarowy guru :)