Fiamat Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Serdecznie witam wszystkich forumowiczów Na imię mi Bogdan. Przez ostatnie 5 lat byłem na tym forum tzw. "forumowym ninja" , jednakże postanowiłem w końcu choć przedstawić swoją skromną osobę. Do tego zachęciła mnie głównie sposobność spotkania się z @Nicponiem na wydarzeniu "Niech żyje papier 2". Mój obecny stan Piorosis chronica to: przewlekle chory, walczący z nałogiem. Z racji niskiego budżetu własnego oraz faktu, że NFZ leków na tę przypadłość nie refunduje (a jakiegoś Visconti Homo Sapiens mogliby refundować, oj, mogli), zalewam się hektolitrami atramentów (@Nicpoń potwierdzi ) oraz wiedzą o piórach (w czym Wasza rola była i jest niebagatelna). W efekcie jestem posiadaczem Sheaffera Intensity, Pilota 78G, starszego Peliokana GO! (biedaczek znaleziony w starociach rodzinnych), 2 Lamek (świeżynki, jeszcze nie przyjechały) i 2 chińczyków oraz, co najważniejsze, morza atramentu. Od piórozy cierpię ciężej tylko na jedną chorobę: jestem nieuleczalnym miłośnikiem nauk ścisłych i przyrodniczych. Mam nadzieję, że będę bywał na tym forum często w postaci nieanonimowej, choć nie wiem, na ile słowa dotrzymam. Z pozdrowieniami i podziękowaniami, Bogdan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Wpadaj często Widzę, że bardziej niż z piórozą musisz zmierzyć się z atramentozą Ale spoko, mam podobnie i da się z tym żyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
montero Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 (edited) Nie jest źle, ale będzie gorzej Wielu atramentów i piór Ci życzę (jeśli nie sprzedałeś auta, żeby kupić pióro, to nie musisz się leczyć btw. zna ktoś taki przypadek?) Edited September 26, 2016 by montero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karwak Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtasK Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Hej! Ho!?? Witaj! Wpłynąłem na kolorowego przestwór atramentu... (parafrazując klasyka) Super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiamat Posted September 26, 2016 Author Report Share Posted September 26, 2016 Dzięki wszystkim! @visvamitra, jak najbardziej. Piórozę złapałem z własnej, nieprzymuszonej woli, natomiast atramentoza przypałętała się przypadkiem i jakoś tak naturalnie się polubiliśmy. Co do samochodu- nie sprzedałem, bo nie mam. Choć chyba aż tak źle ze mną (jeszcze) nie jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topaz Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Witaj Fiamat, jak widzisz nie jesteś sam, ja też niedawno się ujawniłem, i od razu mi lżej, czego Ci życzę. I piór więcej i atramentów też nigdy za wiele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Witam i pozdrawiam Koniecznie przyjdź na FPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiamat Posted October 3, 2016 Author Report Share Posted October 3, 2016 Witam i pozdrawiam Koniecznie przyjdź na FPP Z pewnością się pojwię na FPD . Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts