INAHON Sp. z o.o. Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Przepraszam, ale to wygląda jakby mu się "mleczna" stalówka wyżynała. Za kilka lat się rozchwieje, wypadnie i wyrośnie ta dorodna - "dorosła"... Zupełnie nie mój typ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale dla mnie Taranis jest tragiczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamon Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 "A ja mam taki gust wypaczony, że lubię wrony". Mnie się podoba. Mam nadzieję, że jego cena jest do przełknięcia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iza Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 ten znaczek jest przereklamowany zbyt wiele firm się nim posługuje w swoich gadżetach, gdyby tam był znaczek syrenki albo F126p, czy innego podobnego, to można by rozważyć takie piórko - mimo, że osobiście uważam, że jest przeokropnie brzydkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 no właśnie, żółte z takim znaczkiem: to by było coś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Ten piór będzie mój Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomsky Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Wygłądałby zupełnie fajnie bez tego znaczka, czerwień jest piękna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 Trzeba przyznać że znaczek to walneli byczy...a nie, zaraz, konski. Lepiej by to wygladalo z napisem ferrari wzdluz klipsa, ale nie mozna mieć wszystkiego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 (edited) Sheaffer, serio? Jak kropki uwielbiam... Tak ten... Kolejne pior komaropodobne, no nie Edited March 6, 2015 by foxy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted March 6, 2015 Author Report Share Posted March 6, 2015 Zamiast narzekać, powinniście docenić możliwość wejścia w fizyczne posiadanie znaczka Ferrari z całą resztą pióra do niego dołączonego. Będąc w posiadaniu tego czerwonego pióra, stajecie się nie tylko właścicielem samego Taranisa, ale również LICENCJI, którą objęte jest rzeczone pióro. Automatycznie stajecie się wielką, światową rodziną Ferrari - kiedy wspomnicie o tym komuś, kto Wam się podoba, nie będziecie musieli już stosować innych wyrafinowanych forteli. Magiczna nazwa "Ferrari" zdziała cuda, uwierzcie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted March 6, 2015 Report Share Posted March 6, 2015 Komarowe Ferrari, nadal mnnie nie przekonuje Ale kolorek ładny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Widziałem dzisiaj na żywo w lokalnym sklepie. Robi wrażenie. Ale cenowo nie powala, więc to dość prosty sposób na przyłączenie się do "rodziny Ferrari" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szalonakrowa Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 (edited) Paskuda! Wstyd i hańba dla Sheaffera! Edited April 21, 2015 by szalonakrowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted April 21, 2015 Author Report Share Posted April 21, 2015 Paskuda! Wstyd i hańba dla Sheaffera! Nowo obrana droga nie zawsze wiedzie przez pola i łąki, czasami trzeba skręcić na ścieżkę innowacji i spróbować czegoś kompletnie innego. Taką innowacyjną kolekcją jest właśnie Taranis, a model Ferrari stanowi jej ciekawe urozmaicenie. Prawda, ten model wzbudza wiele emocji i konserwatywni wyznawcy Sheaffer'a na pewno spojrzą na niego z pewną rezerwą, ale żeby od razu "wstyd i hańba"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milka Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Gadżeciarskie Ci, którzy marzą o przejechaniu się Ferrari, mogą sobie takim piórkiem szybko pojechać w kierunku marginesu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Z własnego doświadczenia powiem, że auto mi się lepiej zbierało z tym piórem w bagażniku. Także jak nic parę kucyków dodaje. BTW. Sheaffer w swojej historii pokazywał wiele zupełnie nowych i przełomowych rozwiązań stylistycznych i technicznych, więc nie ma się co dziwić, że nadal kombinują. W swoich latach taki Imperial też wzbudzał pewnie skrajne emocje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 Mi się Taranisy nie podobają, ale podoba mi się to, że Sheaffer kombinuje z nową formą. Nie nazwałbym tego hańbą czy wstydem, a eksperymentem i ewolucją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted June 21, 2015 Report Share Posted June 21, 2015 A czarne ze znaczkiem ZUS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts