mide Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Witajcie!Zgodnie z obyczajem pierwszy post poświęcam na przywitanie się. PWF śledzę od momentu powstania starego forum raz intensywniej a raz mniej. Dawno temu gdzieś istniało pewnie moje konto. Tak czy inaczej postanowiłem wrócić i jeszcze raz poznać wszystkich i każdego z osobna. Pióra na dobrą sprawę towarzyszą mi od dość dawna (nawet nie wiem dokładnie). W chwili obecnej studiując na co dzień harują dla mnie: Parker Vector z "eMką" Parker Frontier CT z "eFką" co ciekawe eMka pisze cieniej niż eFka ale to być może dlatego, że Frontier przez ostatnie 5 lat trochę przeżył Od święta (czyli głównie w domu) towarzyszy mi Waterman Apostrophe z "eFką" (ale już taką prawdziwą).Uwielbiam zapach atramentu (ze smrodkiem Hero włącznie), z zamiłowania jestem chemikiem a z wyboru drogi życiowej za jakiś czas (o ile dożyją tego czasu) będę medykiem.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elessar Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trebreh Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Cześć Jak wybierzesz specjalizację i miejsce pracy gdzie pacjenci - wyleczeni, szczęśliwi - mają w zwyczaju okazywać swą wdzięczność medykom, zapewnisz sobie wręcz nieograniczony napływ piór Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Witajcie! Zgodnie z obyczajem pierwszy post poświęcam na przywitanie się. PWF śledzę od momentu powstania starego forum raz intensywniej a raz mniej. Dawno temu gdzieś istniało pewnie moje konto. Tak czy inaczej postanowiłem wrócić i jeszcze raz poznać wszystkich i każdego z osobna. Pióra na dobrą sprawę towarzyszą mi od dość dawna (nawet nie wiem dokładnie). W chwili obecnej studiując na co dzień harują dla mnie: Parker Vector z "eMką" Parker Frontier CT z "eFką" co ciekawe eMka pisze cieniej niż eFka ale to być może dlatego, że Frontier przez ostatnie 5 lat trochę przeżył Od święta (czyli głównie w domu) towarzyszy mi Waterman Apostrophe z "eFką" (ale już taką prawdziwą). Uwielbiam zapach atramentu (ze smrodkiem Hero włącznie), z zamiłowania jestem chemikiem a z wyboru drogi życiowej za jakiś czas (o ile dożyją tego czasu) będę medykiem. Pozdrawiam Witaj doktorze in spe... Ciekawe jakich atramentów używasz...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewelaila Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Hej-hej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Hej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 siła i moc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 dzień dobry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Dzień Dobry Wieczór... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vela44 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Miłego pisania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 witaj jak Ty możesz żyć tylko z trzema piórami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-kwadrat Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inekane Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 witaj jak Ty możesz żyć tylko z trzema piórami? Sadze, ze pioroza rozprzestrzeniajaca sie przez uzytkowanie tego forum dosiegnie i jego I rowniez witam ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bavarsky Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 siła i moc! x2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mide Posted March 6, 2014 Author Report Share Posted March 6, 2014 Prawdopodobnie dosięgnie. Jeśli by doszukać się to mam jeszcze szczątki kilku innych wołów roboczych, których nigdy nie miałem sumienia wyrzucić. Padło pytanie atramentowe - nic specjalnego niestety. Parker Quink B&B, Waterman Green, Havana i Blue. A do starego Hero tankowałem Hero (do Vectora też się czasem zdarza).Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endru098 Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Witam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Witamy na PWF! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts