ArielN Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Konkurs na najlepszą fotorecenzję pióra LAMY zakończony. Nagroda pierwsza, czyli ROCZNY ZAPAS nigdy niedostępnego w sprzedaży atramentu LAMY we wspaniałym wiosennym kolorze szafranowym. Zwycięzca otrzyma aż dwadzieścia paczek nabojów powędruje do użytkowniczki Flowers. Jury konkursowe przyzna także wyróżnienie nagrodzone unikalnym szafranowym atramentem w formie zestawu pięciu nabojów. Informacja, kto je otrzyma już wkrótce (po konsultacji jury). Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom za przygotowanie prac oraz głosującym za udział w wyborze zwycięzcy . Fundatorem nagród jest firma LAMY. Zachęcamy do odwiedzin jej profilu na Facebooku. Zestawienie wyników: 1. Flowers (link do pracy) - 29 pkt 2. Kuk (link do pracy) - 5 pkt 3. Grzes405 (link do pracy) - 16 pkt 4. Lena77 (link do pracy) - 16 pkt 5. Severyn (link do pracy) - 5 pkt 6. Papri (link do pracy) - 0 pkt 7. Lena77 (link do pracy) - 6 pkt 8. Lena77 (link do pracy) - 13 pkt 9. Wojt (link do pracy) - 0 pkt Już niedługo kolejne konkursy z nagrodami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 chętnie poczytam recenzję gratki Flowers:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irbis Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Gratulacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Gratulacje, Lego górą..., o przepraszam miało być Lamy górą Link to comment Share on other sites More sharing options...
flowers Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Jejku jak się cieszę Dziękuję wszystkim za oddane na mnie głosy, Administratorom za pomysł na konkurs i jego organizację, a także firmie Lamy za ufundowanie nagród Jednocześnie gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu świetnych prac Co ja zrobię z kartonem atramentu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 zlejesz wszystko strzykawką w jeden ładny flakonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted April 2, 2013 Author Report Share Posted April 2, 2013 Jury konkursu postanowiło przyznać wyróżnienia pracom wszystkich uczestników konkursu i nagrodzić ich zgodnie z regulaminem: Gratulujemy Każdy autor opublikowanych fotorecenzji proszony jest o przesłanie danych adresowych za pośrednictwem PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes405 Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 [...] 3. Grzes405 (link do pracy) - 16 pkt 4. Lena77 (link do pracy) - 16 pkt [...] Tja... Że moje mła jest na podium I to nie na końcu, a wręcz egzekło z pracą leny77, o niebo techniczne lepszą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes405 Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Jury konkursu postanowiło przyznać wyróżnienia pracom wszystkich uczestników konkursu i nagrodzić ich zgodnie z regulaminem: Bo czytać to trzeba umieć :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Gratulacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lena77 Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Zwycięzcy konkursu serdecznie gratuluję! Nagroda w pełni zasłużona. Dziękuję Wszystkim za wspólną zabawę oraz za głosy oddane na moje prace. Nie spodziewałam się aż tak wielu! Administratorom Forum dziękuję za zorganizowanie konkursu, a firmie Lamy za ufundowanie nagród. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoKo Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Ojej, mój przykład jest chyba najlepszy by zachęcić wszystkich do brania udziału w podobnych konkursach Bardzo dziękuję administracji forum jak i firmie LAMY, bo wiadomo: atramentu nigdy zbyt wiele. Gratulacje dla zwyciężcy i uczestników. A także, przy okazji, dla mamy, babci etc. etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes405 Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Nom - fajny konkurs. Zmotywuje mnie to do wystawienia recenzji pomarańczowego Standardgrapha. Teraz będzie co porównywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Gratulacje wszystkim, zwycięzcy także, super zabawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
flowers Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Nagroda przed chwilą do mnie dotarła. Właśnie wkładam nabój do pióra Recenzja już w weekend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Ależ dzisiaj jest poniedziałek! Mistrzyni suspensu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted April 8, 2013 Author Report Share Posted April 8, 2013 Czekamy z niecierpliwością Link to comment Share on other sites More sharing options...
GranatowyPrawieCzarny Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 (edited) W końcu nie przesłałem swoich fotorecenzji bo praca na dobre wyłączyła mnie na kilka dni z życia innego niż prowadzi homo fiscus corporacionius Nadrobię w następnym konkursie. Edited April 9, 2013 by GranatowyPrawieCzarny Link to comment Share on other sites More sharing options...
lena77 Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Chciałam serdecznie podziękować za nagrodę, która dotarła dziś do mnie. Właściwie była już wczoraj, ale że mnie nie był w domu to dziś musiałam się z awizo udać na pocztę. Jeszcze raz bardzo dziękuję! Czy słusznie się domyślam, że koperta zaadresowana została owym szafranowym atramentem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes405 Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Czy słusznie się domyślam, że koperta zaadresowana została owym szafranowym atramentem? Myślę, że tak. Na pierwszy rzut oka bardzo przypomina Standardgrapha Orange. Może jest trochę mniej nasycony. Jutro przyjrzę się lepiej. Oczywiście - do mnie też dzisiaj doszło :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts