Czarownica Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Oto ja -- Czarownica. Bardzo jestem ciekawa Waszych doświadczeń i przygód z piórami. Wierzę, że warto dbać o to w jaki sposób ze się ze sobą porozumiewamy i pisanie piórem także w tej przestrzeni się zawiera. Słowo raz napisane zawsze już zostawia przecież gdzieś swój ślad...witajcie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thay Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Witaj na PWF, Czarownico. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 Witaj, Thay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8868 Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Słowo raz napisane zawsze już zostawia przecież gdzieś swój ślad... Mam nadzieję, że się mylisz, bo sporo głupot popisałem testując swoje pióra Cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 Mam nadzieję, że się mylisz, bo sporo głupot popisałem testując swoje pióra Cześć Albo testowanie pióra, albo głupoty! Witaj, 8868! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 DZIEŃ DOBRY. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 Cześć, Alverynie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Oto ja -- Czarownica. Bardzo jestem ciekawa Waszych doświadczeń i przygód z piórami. Wierzę, że warto dbać o to w jaki sposób ze się ze sobą porozumiewamy i pisanie piórem także w tej przestrzeni się zawiera. Słowo raz napisane zawsze już zostawia przecież gdzieś swój ślad...witajcie! Witaj - czyżby Twoja tutaj obecność znaczyła, że czarownice używają teraz piór zamiast mioteł ;-)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 Witaj - czyżby Twoja tutaj obecność znaczyła, że czarownice używają teraz piór zamiast mioteł ;-)? Moja obecność tutaj oznacza tylko tyle, że czarownice to dość wszechstronne stworzonka. Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 (edited) Witaj - czyżby Twoja tutaj obecność znaczyła, że czarownice używają teraz piór zamiast mioteł ;-)? Ahoj Podobno nowoczesne latają na odkurzaczach sabaty mają nie w górach tylko na dachach wysokich biurowców itp. Edited June 23, 2013 by kerad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 Ahoj Podobno nowoczesne latają na odkurzaczach Sza! Nie wolno zdradzać takich sekretów publicznie! Ahoj, Keradzie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Na stos z nią! Mówię Wam Mości Panowie, póki czas. Oczaruje, rzuci klątwe, skusi i będziemy te pióra kupowali do końca życia. Nigdy się nie wyleczymy. A, jeszcze pewnikiem każe sobie cyrograf podpisać piórem, a do tego jakimś krwistym Diamine. PS. Ciekawe czy Ona lata na Watermanie czy na Parkerze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vit Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 czesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 (edited) Na stos z nią! Mówię Wam Mości Panowie, póki czas. Oczaruje, rzuci klątwe, skusi i będziemy te pióra kupowali do końca życia. Nigdy się nie wyleczymy. A, jeszcze pewnikiem każe sobie cyrograf podpisać piórem, a do tego jakimś krwistym Diamine. PS. Ciekawe czy Ona lata na Watermanie czy na Parkerze? No już, już. Odłóż, proszę, te zapałki! Czy to jest wyzwanie? Czuję się co najmniej zaintrygowana, Akszugorze. Czarownice taką już mają przecież podstępną naturę, że kuszą, wabią i oczarowują...a czasem mrugają swym okiem bursztynowym Tobie na powitanie. PS. Na [P]ilocie G78, jeżeli aż takie to ma znaczenie. Edited June 23, 2013 by Czarownica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 czesc Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 No już, już. Odłóż, proszę, te zapałki! Czy to jest wyzwanie? Czuję się co najmniej zaintrygowana, Akszugorze. Czarownice taką już mają przecież podstępną naturę, że kuszą, wabią i oczarowują...a czasem mrugają swym okiem bursztynowym Tobie na powitanie. PS. Na [P]ilocie G78, jeżeli aż takie to ma znaczenie. Już Cię lubię Uwielbiam Czarownice i Wiedźmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 Już Cię lubię Uwielbiam Czarownice i Wiedźmy. Potraktuję to jako komplement. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted June 24, 2013 Author Report Share Posted June 24, 2013 Witaj Witaj, Endoor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Na stos z nią! [...] Akszugor, Ty już się lepiej czarownic nie czepiaj bo i ja obudzę wiedźmę w sobie Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted June 24, 2013 Author Report Share Posted June 24, 2013 Witaj Ann_gd! Bardzo się cieszę, że tu zaglądasz. Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-kwadrat Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Hej, witaj na forum. Zapał (ot też kolejna zbieżność znaczeń) widzę zmalał a ja już szykowałem kiełbaski. No nic - trzeba będzie zbudować z naszej czarownicy most żeby sprawdzić czy na pewno jest prawdziwa ;-) Mam tylko nadzieję, że nie zostanę za te pomysły zamieniony w trytona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted June 24, 2013 Author Report Share Posted June 24, 2013 Hej, witaj na forum. Zapał (ot też kolejna zbieżność znaczeń) widzę zmalał a ja już szykowałem kiełbaski. No nic - trzeba będzie zbudować z naszej czarownicy most żeby sprawdzić czy na pewno jest prawdziwa ;-) Mam tylko nadzieję, że nie zostanę za te pomysły zamieniony w trytona. Cóż za gościna! Cóż za przyjęcie! I ileż tu zapału! Wprost nie mogę się doczekać. Witaj, M-kwadracie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Akszugor, Ty już się lepiej czarownic nie czepiaj bo i ja obudzę wiedźmę w sobie Witaj Przecież napisałem, że lubię czrownice i wiedźmy. Znam już jedną czarownicę i jedną wiedźmę. Wiedźma jest z Północy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts