filifionka Posted June 3 Report Share Posted June 3 Ile moze kosztowac naprawa? Zaznaczam, nie kupuje. We wlasnym zakresie nie naprawie, a w warsztacie moze byc nawet wiecej niz nowe pioro. Ale jesli ktos zaryzykuje, to wychodzi 300 zl + koszty naprawy. Albo na czesci. Ze zdjecia wyglada jakby obie polowki stalowki rozjechaly sie od siebie. Byc moze tak bardzo, ze nie da sie tego uratowac. Moze po upadku na stalowke? Nie moja aukcja, wychodzi oferta zwyklego sklepu w podkarpackim. W tej miejscowosci nigdy nie bylam, nawet nie kojarze gdzie to jest. https://www.olx.pl/d/oferta/pioro-wieczne-montblanc-uszkodzone-CID88-IDUIbko.html?reason=seller_profile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markol Posted June 3 Report Share Posted June 3 Myślę, że aż tyle, co nowe pióro, to nie. Tylko na zdjęciach nie wiać, czy poza wygiętą stalówką są jeszcze jakieś inne uszkodzenia. Moim zdaniem oferta nie jest szczególnie atrakcyjna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filifionka Posted June 3 Author Report Share Posted June 3 1 godzinę temu, Markol napisał: Myślę, że aż tyle, co nowe pióro, to nie. Tylko na zdjęciach nie wiać, czy poza wygiętą stalówką są jeszcze jakieś inne uszkodzenia. Moim zdaniem oferta nie jest szczególnie atrakcyjna. Moze gdyby ktos chcial na czesci (poza stalowka), albo sam dobrze wiedzial jak sie za to zabrac. I jeszcze mieszkal moze do godziny od tego sklepu, zeby zbadac sytuacje na miejscu. Ale troche za duzo tych warynkow, kiedy zniszczen moze byc wiecej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmija Posted June 3 Report Share Posted June 3 Uratować samą stalówkę na pewno się da, nie wygląda to zbyt tragicznie. Pytanie, czy warto. Jaki to model MB? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom_ek Posted June 3 Report Share Posted June 3 Wygląda na 22 lub 24. Fajne piórko. W dobrym stanie można za 700 zł kupić, więc cena za to nie jest raczej okazyjna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted June 5 Report Share Posted June 5 I to pod warunkiem, że nie jest to podróba. Dużo znaków zapytania, ja bym sobie odpuścił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted June 5 Report Share Posted June 5 7 minut temu, Czarodziej napisał: I to pod warunkiem, że nie jest to podróba. Nie siej zamętu, nikt nie podrabia tych modeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted June 5 Report Share Posted June 5 Ale Ty tak na poważnie? Nawet tutaj był taki wątek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted June 6 Report Share Posted June 6 I gdzie w tym wątku (albo jakimkolwiek innym) masz podróbki Montblanców 22 i 24? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted June 17 Report Share Posted June 17 (edited) Pisałem ogólnie. Masz większe doświadczenie - w związku z tym nie będę dyskutował. Pozdrawiam Edited June 17 by Czarodziej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts