Jump to content

Wycofany adapter do platinum - co mu bylo?

Recommended Posts

Znalazlam taki maly adapter, przejsciowke z ich systemu na international. Kosztowalo ponizej 2 euro i wydawalo sie dobrym pomyslem. Ale kupienie jest niemozliwe, bo niedostepne, wyczerpane itd. Czy ta przejsciowka miala wady? Normalnie gdzies by byla, ale probowalam popytac i dostaje odpowiedzi typu "bardzo nam przykro, towaru nie ma w ofercie i juz nie bedzie". Cos mu musialo byc w takim przypadku, bo dobrze zrobiony produkt raczej nie znika wszedzie wlacznie ze strona producenta??

Owszem, zostaje allegro i ebay, ale juz sie nacielam i pasujace oryginalne produkty wcale nie musza takie byc. Sprawdzilam adapter po znalezieniu jednego platinum w kolorze dark emerald ponizej 40 zl ale to nic nie da jesli wlasne naboje sa drozsze i nie wszedzie dostepne.

6 godzin temu, filifionka napisał:

Sprawdzilam adapter po znalezieniu jednego platinum w kolorze dark emerald ponizej 40 zl ale to nic nie da jesli wlasne naboje sa drozsze i nie wszedzie dostepne.

Jak je pokochałaś, to bież, będziesz karmiła pisklaka strzykawką.

Omnia vincit amor et nos cedamus amori.

No wlasnie to nie jest takie proste. To jest prefounte dark emerald, podobno wersja modelu, ktory lubi pekac. Teraz jestem na etapie sprawdzania, czy prefounte tez tak maja i jeszcze nie wiem. Jeszcze kilka dni tropienia komentarzy i dojde do jedynego slusznego wniosku, ze na imieniny 22.2. piora nie kupie i odloze do urodzin w listopadzie. Chce 1 pioro bezproblemowe i nie wychodzi. Te, ktore mi sie podobaja, albo mnie stac, po kolei eliminuje, bo cos im jest. A te lepsze i drozsze, na razie odpadaja ze wzgledow ekonomicznych. Zwariuje i kogos pogryze jak nic! :wallbash:

Edited by filifionka

To dobry pomysł. Ewentualnie, jeśli wpadło Ci w oko Platinum, popatrz na Plaisir. Trochę droższe niż Prefounte, ale korpus i skuwka wykonane z aluminium, więc tak szybko się nie zniszczy a nową sekcję ze stalówką można pozyskać z Preppy.