BeruPanda Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 Dobry wieczór, Już od jakiegoś czasu przeglądam to forum, więc wypada się zarejestrować, przywitać i powiedzieć coś o sobie. W moim życiu od zawsze gdzieś miałam schowane wieczne pióro. W podstawówce na klasową wigilię dostałam Watermana w kolorze wściekłego, neonowego, różu. Niestety nie pamiętam jaki to był model W gimnazjum wróciłam do piór za sprawą Parkera Vectora na naboje, który towarzyszył mi aż do liceum. Liceum? No własnie.... Klasa humanistyczna, także dużo pisania było, a prace pisane piórem zawsze reprezentowały się bardziej elegancko. I pismo jakby bardziej estetyczne.... Niestety przy wielkiej ilości prac naboje rujnowały moją kieszeń. W ciągu jednego dnia przeszłam całe centrum mojego miasta i wypatrzyłam różowe, metalowe pióro "no name", na atrament. Zakupiłam hero, bo tani i czarny - gdzie tu logika? Nie wiem, nie znam się, jestem kobietą A teraz na studiach wracam do piór wiecznych. Złożone zamówienia w pewnym sklepie i czekamy! Ależ ja jestem niecierpliwa.... Mam w planach naukę ładniejszego pisania, bo czasami przeczytać te moje gryzmoły to nie lada wyczyn No nic, mam nadzieję, że przybliżyłam Wam moją "piórkową" historię. Będę śledzić forum na pewno, a więc do napisania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karwak Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 Cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtasK Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 Hej! Ho! ? Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariux Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 Witam Panią na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topaz Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 Witam, przestrzegam, od piór się zaczyna, łatwo oszaleć, ale zwłaszcza przestrzegam przed atramentami, można wpaść w szaleństwo zbierania, tyle jest kolorów . Powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 Hejka✒?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 Cześć ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeruPanda Posted May 31, 2017 Author Report Share Posted May 31, 2017 10 godzin temu, Topaz napisał: Witam, przestrzegam, od piór się zaczyna, łatwo oszaleć, ale zwłaszcza przestrzegam przed atramentami, można wpaść w szaleństwo zbierania, tyle jest kolorów . Powodzenia. Kolorowy zawrót głowy od jakiegoś czasu trwa, głównie fioletowy Tylko gdzie to wszystko trzymać, gdy powoli miejsca brak w szufladzie...? Dziękuję wszystkim za przywitanie :3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 22 godziny temu, BeruPanda napisał: Tylko gdzie to wszystko trzymać, gdy powoli miejsca brak w szufladzie...? Kupić szafkę, komódkę... później drugą szafkę lub komódkę... i tak w kółko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeruPanda Posted June 2, 2017 Author Report Share Posted June 2, 2017 @marecki dobrze, że czeka mnie przeprowadzka do lokum w którym biurko ma półki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ink diver Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeruPanda Posted June 4, 2017 Author Report Share Posted June 4, 2017 Tak się zastanawiam, czy jest tu ktoś może z Katowic?^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleks Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Nie wiem... Ale ja kiedyś byłem w Katowicach Wieeeki temu. Jeśli Ci to sprawi przyjemność, to naprawdę się cieszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeruPanda Posted June 5, 2017 Author Report Share Posted June 5, 2017 Ja mieszkałam długi okres czasu pod Warszawą ^^ Ale po przeprowadzce do Katowic jakoś tak nie umiem wszystkiego odnaleźć chociaż to już prawie 4 lata Ja to jestem gapa, bo kiedyś przeglądałam to forum, teraz znowu zaczęłam. I był Pen Show Poland w maju dosłownie 100 metrów od mojego domu! A ja nic nie wiedziałam Gapcioch ze mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleks Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Oj tam oj tam... Czasami każdy z nas jest "Gapciochem". A "pod Warszawą", to gdzie mieszkałaś, jeśli wolno zapytać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeruPanda Posted June 5, 2017 Author Report Share Posted June 5, 2017 A w Otwocku, za Wawrem, Michalinem, Józefowem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzia Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Hej Ja to raczej odwrotnie, teraz Wawa, a wcześniej Śląsk, z Pen Showem to rzeczywiście pechowo dla ciebie wyszło ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeruPanda Posted June 5, 2017 Author Report Share Posted June 5, 2017 Hej, pluje sobie w brodę o to Ale uczę się godoć po śląsku i jest przy tym dużo śmiechu Śląsk jest piękny, a Warszawa i okolice jakoś nigdy mnie nie pociągały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyzia Posted June 5, 2017 Report Share Posted June 5, 2017 Ale w Otwocku miałaś chyba dużo drzew iglastych... Fajnie tam I Józefów ze Świdrem fajny Co do śmiechu, to się nie dziwię ;DDDD A na Woli jak w Sosnowcu gadajo ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeruPanda Posted June 6, 2017 Author Report Share Posted June 6, 2017 Iglaki fajne, szczególnie jak ten Park Torfy cisza, spokoj.... Ale do Sosnowca potrzebny paszport, więc tam się nie wybieram często Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayardil Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 E tam. Przejeżdżałem w maju przez Sosnowiec i jakoś nikt paszportu nie chciał ;> Zresztą to podobno południowa sypialnia Warszawy. A tak poza tym to witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeruPanda Posted June 6, 2017 Author Report Share Posted June 6, 2017 Hej hej Ah ten Sosnowiec ^^ No cóż, dobrze, że ja w Katowicach Czekam na parę piórowych przesyłek, aż nie mogę się doczekać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 (edited) Dnia 2017-06-05 o 21:10, BeruPanda napisał: Ja mieszkałam długi okres czasu pod Warszawą ^^ Ale po przeprowadzce do Katowic jakoś tak nie umiem wszystkiego odnaleźć chociaż to już prawie 4 lata Ja to jestem gapa, bo kiedyś przeglądałam to forum, teraz znowu zaczęłam. I był Pen Show Poland w maju dosłownie 100 metrów od mojego domu! A ja nic nie wiedziałam Gapcioch ze mnie Znam przypadek, że facet poznał swoją żonę, a oboje mieszkali od urodzenia dwie ulice dalej od siebie w 18 tysięcznym mieście, dopiero w pracy w Kanadzie...Wcześniej się nie spotkali. Edited June 7, 2017 by kerad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ink diver Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts