ArielN Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 W celu oszacowania ile osób wybiera się na spotkanie z okazji Dnia Pióra Wiecznego (Fountain Pen Day) w Warszawie, tworzymy listę uczestników. Dopisujemy się poprzez skopiowanie listy i dodanie osoby/osób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted September 28, 2015 Author Report Share Posted September 28, 2015 Lista uczestników spotkania z okazji Dnia Pióra Wiecznego (Fountain Pen Day) w Warszawie: 1. Adamon 2.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted September 28, 2015 Report Share Posted September 28, 2015 1. Adamon 2. Visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted November 6, 2015 Author Report Share Posted November 6, 2015 Aktualizacja: 1. Adamon2. Visvamitra3. F-Pen.pl4. MacKozinsky5. 6. Nicpon i Nicponka!7. anylog8. Pióroteka9. eef10. 11. rafzi i rafzi'owa12. ddntp13.ksm14. Ann15. Dziku (choć w tym terminie mogę mieć problem...)16. Bosa17. piter2218. akmac19. pigol20. Felicja21. empi22. Xero empi23.24. Basia Kitek25. _ded_26. Andy6327. Maszka28. aiyagi, pewnie nie sam29. Didi30. MarcinEck (jeśli termin i Bogowie pozwolą)31. Krzysiek/Inahon32. Rittel33. Czarodziej34. Long Tom35. Prumar36. Lepki37. Lux38. MINAWAKI39. ethernautrix40. Kamil41. TEDI28142. Fonsi (nie na 100%....)43. Sylwia1gb44. Pan_Q (fuck, co za numer)45. kasiasemba (również nie na 100%) 46. zara99 (wciąż uważam, że się uda) 47. Morlok 48. janykiel 49. Sticky 50. Velo (na 50%) 51. AMcK (na 50%) 52. Maxymka 53. grrk-Senior 54. aspi 55. Amigo31 56. VonbatenBach (na 80%) 57. 8868 58. Robbi (przynajmniej na kilka godzin) 59. ArielN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalixt Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Serdecznie dziękuję za spotkanie, było miło i jak zawsze był to czas spędzony niezwykle pożytecznie, a główne podziękowania przekazuję oczywiście na ręce Adamona! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Było całkiem ładnie. Szkoda, że kilku osobom nie udało się dotrzeć Miło, że poznałem kilka osób, których wcześniej nie znałem. Do następnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Również dziękuję za miłą atmosferę i rozmowy o piórach i nie tylko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 THX dla Organizatorów i Uczestników! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy63 Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Podziękowania za całą imprezę. Było tyle piór i atramentu w jednym miejscu. Dobrze było poznać nowych ludzi. Dobra organizacja i fajna atmosfera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamon Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 I chyba znowu się udało. Serdeczne dzięki wszystkim, którzy tak licznie przybyli. Było wielu znajomych, ale pojawiło się także sporo nieznajomych twarzy. Było też rodzinnie, bo część odwiedzających przybyła grupowo ze współmałżonkami, a czasem i mocno początkującymi pióromaniakami. Przekażcie im proszę nasze podziękowanie za poświęcenie. Szczególnie dziękuję wystawcom - dzięki Wam impreza była tak atrakcyjna! Serdecznie dziękuję też kolegom, którzy sprawnie pomogli w przygotowaniu, a potem w doprowadzeniu sal do pierwotnego stanu. Fotografujących jak zwykle proszę o przysłanie do mnie zdjęć (mogą być via wetransfer, abo fizycznie na płycie, albo jakkolwiek - pamiętajcie tylko proszę, że skrzynka pocztowa ma ograniczoną pojemność). Mam chyba jeszcze adresy niektórych z Was, ale pewnie będę prosił póxźniej o podesłanie. Nagram płytę i prześlę. Tym razem nie będzie prezentacji, ale Pigol obiecał elektroniczną wersję PenShow Magazine. Jeszcze raz serdecznie dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Ja również dziękuję wszystkim, którzy byli, tym, którzy poświęcili mi swój czas i nie tylko, a w szczególności brawa należą się Organizatorom. Było wprost kapitalnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felicja Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Wspaniale było tam być (po raz pierwszy) Dziekuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Dziękuję, kochani, było pierzaście znalazłam swojego szwagra, dzięki temu bosa ma wujka a rodzina nasza się powiększa. Poza tym atmosfera cudna, sklepy, ludzie, pióra, atramenty i czas, aby każdym się zainteresować i poświęcić chwilę... Było wspaniale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morlok Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Podziękowania dla WSZYSTKICH, którzy dotarli i dzięki temu miałem okazję poznać fajnych ludzi i całą resztę atramentowa. Szacunek i podziękowanie dla Adama za sprawną organizację i ogarnięcie tego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia1gb Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 I chyba znowu się udało. Serdeczne dzięki wszystkim, którzy tak licznie przybyli. Było wielu znajomych, ale pojawiło się także sporo nieznajomych twarzy. Było też rodzinnie, bo część odwiedzających przybyła grupowo ze współmałżonkami, a czasem i mocno początkującymi pióromaniakami. Przekażcie im proszę nasze podziękowanie za poświęcenie. Szczególnie dziękuję wystawcom - dzięki Wam impreza była tak atrakcyjna! Serdecznie dziękuję też kolegom, którzy sprawnie pomogli w przygotowaniu, a potem w doprowadzeniu sal do pierwotnego stanu. Fotografujących jak zwykle proszę o przysłanie do mnie zdjęć (mogą być via wetransfer, abo fizycznie na płycie, albo jakkolwiek - pamiętajcie tylko proszę, że skrzynka pocztowa ma ograniczoną pojemność). Mam chyba jeszcze adresy niektórych z Was, ale pewnie będę prosił póxźniej o podesłanie. Nagram płytę i prześlę. Tym razem nie będzie prezentacji, ale Pigol obiecał elektroniczną wersję PenShow Magazine. Jeszcze raz serdecznie dziękuję. Ciesze sie, ze bylam, miło było widziec znajome-nieznajome buzie a najwieksze uklony dla Ciebie Adam, jak zawsze.. za calokształt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ded_ Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 (edited) Ja też dziękuję. Fajnie było Was spotkać znów. Kasia, Conklin wymiata. Fleks morderca Uściski. Edited November 8, 2015 by _ded_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 Ja również chciałbym podziękować Adamowi za wspaniałą organizacje i udostępnienie sal na spotkanie Dziękujemy wszystkim za przybycie i przyjemnie spędzony czas Było sporo starych znajomych, ale też pojawiło się trochę nowych twarzy na spotkaniu Nie chce w tym momencie nikogo wymieniać z nicka, bo na pewno o kimś zapomnę A kto nie był w świątyni zadumy - może jedynie żałować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts