visvamitra Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 (edited) Montblanc regularnie proponuje Klientom edycje limitowane piór i atramentów. Pióra MB mnie nie interesują, atramenty trochę tak. Z edycjami limitowanymi problem jest taki, że jak są dobre i się skończą, to się kończą na dobre. Zero. Nie ma. Nie wrócą. Racing Green to jeden z takich przypadków - fantastyczny kolor o dobrych właściwosciach. Ale co z tego, skoro juz go nie można kupić a jak się na jakiejś aukcji pojawi, to patrząc na cenę muszę zawsze przetrzeć okulary, żeby upewnić się, że to tak na serio, a nie, ze tylko mi się wydaje. Krople atramentu na ręczniku kuchennym Chromatografia Software ID Zakres koloru Kalendarz, Jinhao 599, M Papier ksero Edited June 30, 2015 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Dzięki za recenzje. Kolor mi się podoba, cena niekoniecznie. Taki urok wersji limitowanych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Solar Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Fajny. Ale pierwsze trzy linijki napisane Jinhao wyglądają, jak czarne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Jak dla mnie za ciemny, mało zielony :/ Dzięki za recenzję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Toż to prawie czarne. Nie podoba mi się kolor i cena. Podoba mi się recenzja. Dzięki za przestrogę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 fajny, fajny, ale jak go i tak nie ma, to stawiam na diamine (na pewno jakiś odpowiednik się znajdzie, np. salamander). diamine może i kwitnie, ale przynajmniej można go kupić tu i ówdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomsky Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 U mnie ten Salamander nie kwitnie, może po dłuższym czasie? pozdr. Ch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 kwitnie tyci, tyci, niezauważalnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Oj piękny, jestem zdecydowanie na tak. Lubię takie nieoczywiste zielenie - albo 'zgniłe', albo ziemiste. Super kolorek jak dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 kwitnie tyci, tyci, niezauważalnie. jak paprocie... a podobny mąbel to Swift,... i w dodatku ciut bardziej zielony... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted June 30, 2015 Author Report Share Posted June 30, 2015 I podobnie jak Racing Green niedostępny już poza aukcjami :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Kolor fajny i ciekawy, ale skoro nie da się go już kupić (za normalne pieniądze przynajmniej) to trudno w ogóle się nad nim rozwodzić. No fajny, ale "z musu" trzeba kupić co innego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddntp Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Trochę mało zielony ten zielony Przynajmniej nasycony kolor, przy cieńszych stalówkach zdecydowanie zaleta. Atrament raczej na +, gdybym go kiedyś dostał w prezencie, na pewno bym się nie obraził. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukiStrike Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Zieleni tutaj mało widzę, raczej bym nie zalał nim pióra. Dzięki za recenzję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts