Ann_gd Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Jeżeli można, to może wrzućmy wszystkie zdjęcia, co kto ma, w jeden temat? hm? co Wy na to? "Ania, to kiedy robisz kolejne?" Cóż więcej mogę dodać po tak radosnym komplemencie odnośnie spotkania? O! Wiem co! "Niebawem." Taką oto puentą zaczynamy relację. Przybyło osób wiele, Pierwsza Czwórka spotkała się przy dworcu i poszła narobić dymu do Bazarnika, popisać, popatrzeć, skrytykować Parkera 5th. Udało nam się, Pilot Capless nas zachwycił, nadchodziła godzina zero, toteż udaliśmy się do Siouxa. Na przybyłych nas czekał już dzielnie MacKozinsky (fajny jesteś, bardzo radośnie było Cię poznać! ). 1. Dłonie Akszugora pozują z wygranym przez jego małżonkę Kaweco Fantasy Pen 2. Trochę nas tam było 3. Aparat wyjęłam już po czasie 4. Brakowało kasy i czytnika kodów, na pęczki tych maleństw było, do wyboru, do koloru 5. A to jestt walizeczka, walizunia, walizusieńka, o której już Kasia napisała, faktycznie była jedna, ale jej zawartość... ech... 6. Takie cudeńka też były, wszystko widać jak na dłoni 7. Inahon się wykazał, tym razem wspaniałe pióra, a nie mało interesujące długopisy 8. Do wymiany płynów również doszło, ale o tym szerzej później 9. Piórowe przedszkole zasługuje na uwagę, zabrakło Piotrusia Pana, chyba ktoś go wtedy nosił na rękach 10. Przyzwoity zielony zestawik 11. Skoro już się pokazywałam, to nie zaszkodzi ponownie 12. Diamine odbarwiło sekcję, ale o tym zrobimy z Kasią szerszy temat, szok normalnie. Nicpoń dzielnie ją ratował, ale no naprawdę, to się nie powinno w ogóle stać 13. Gromkie „ale mazak!!!” się Kasi wyrwało, toteż krecha musiała zostać uwieczniona 14. Crossiki dwa, starszy i młodszy, grubszy i chudszy, niebieski i szary 15. A tutaj pojemne bestie – hinduskie eyedroppery 16. Japończyki mmm...mniamuśne 17. Kolorowe Duofoldy 18. To mniej więcej miałam na myśli, pisząc o wymianie płynów! Szaleństwo, nie obyło się bez demonstracji i instrukcji obrazowo – pokazowej z rąk Najzdolniejszego 19. Chaos panował, ale to chyba żadna nowość 20. Oddałam aparat w męskie ręce, sukienkowe tło mówi samo za siebie 21. Śliczna Aurora a w tle „Parker”, który do bólu chciał być Parkerem Sonnetem Maki-e 22. Dziecko jest albo czyste albo szczęśliwe, skoro ubrałam się odpowiednio do chlapania atramentem, to mogłam popełnić jakieś małe odlewnictwo dla zgromadzonych, zwłaszcza nie swoich kolorów 23. Połowa pojemności Pelikanowej 4001, po prostu mini śliczny kałamarzyk 24. Niewiele widać, ale tak właśnie miało być, Nicpoń poczarował i wyczyścił Kasi Preluda 25. Po całym spotkaniu następowały afterki, ja miałam przyjemność uczestniczyć w dwóch, oto uchylony rąbek tajemnicy z pierwszego z nich 26. Taka sobie skromna łopatka Drugiego afterku głównym tematem było zakończenie etapu noworodkowego i wejście w moment bycie niemowlakiem pewnego małego Franka, ale to już inna historia. Dziękuję wszystkim naraz i każdemu z osobna, za umilenie tego sobotniego popołudnia, wspaniale się to spotkanie udało, jeżeli kogoś zapomniałam wyściskać, to jeszcze nadrobię. Dziękuję też za kartkę, pióro, naszyjnik i wiele, wiele, wiele śmiechu, a że rąk do tej pory nie mogę domyć, no cóż... widać los tak chciał! Jeżeli coś pomyliłam w opisach, ortografii i interpunkcji, to wybaczcie, dzisiaj wróciłam dopiero do domu. Ale to była frajda, poznać nowe twarze, dopasować do imion i nicków, tradycyjnie zdjęć z ludźmi nie wrzucam, dopóki nie będzie głosów, że nikt nie ma nic przeciwko. Ogólnie napstrykało się na karcie ponad 100 fotek... bez komentarza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Dzięki za relację Prośba- zgódźcie się na zdjęcia ! tak fajnie jest dopasować twarze do nicków... JA SIĘ ZGADZAM! jako pierwsza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Ja też się zgadzam, chyba nikt tu z nas agentem wywiadu nie jest...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Świetne zdjęcia! A gdzie zdjęcie atramentu, o którym Kasia pisała? Jestem ciekawa tego efektu, o którym pisała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid09890 Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Czy posiadacz hinduskich eyedropperów mógłby napisać zdanie albo dwa na ich temat? Od jakiegoś czasu mam ochotę sprawić sobie takiego i zastanawiam się czy warto wydawać te 12$. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitek Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Wstawiaj Aniu wszystko co pstryknięte, też się zgadzam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 @ dawid było. poszukaj w recenzjach.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Wstawiaj Aniu wszystko co pstryknięte, też się zgadzam . yeah! that's the spirit! Ania, ty wiesz na które się nie zgadzam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitek Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Tylko nie spirit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Nicpoń, widzę cię zgadzasz się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted June 8, 2014 Author Report Share Posted June 8, 2014 (edited) Skoro tak... oj, szlag by Cię... mogłam nie czytać tych dwóch dodanych postów, zanim nie puściłam tego, oj weź, Kasia, naróbmy sobie trzody, co nam szkodzi @kitek, Basia też się zgodzi czy będzie za mną z jakimś kropidłem i iron-gallem biegać? Wspomniana Basia i @kitek, fragment Andrzeja też widać zdjęcia atramentu, który Kasię tak podjarał, się zrobią, zapomniałam a chyba mazaje są u mnie w zeszycie. Edited June 8, 2014 by Ann Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Czy posiadacz hinduskich eyedropperów mógłby napisać zdanie albo dwa na ich temat? Od jakiegoś czasu mam ochotę sprawić sobie takiego i zastanawiam się czy warto wydawać te 12$. Nie moje eyedroppery - ale mam bardzo podobny zestaw plus kilka hinduskich pistonow, za to nie mam tych 69A (duże i mocno kolorowe) Piórka są duże i mocno masywne, fajnie się nimi pisze. Ale czasami trochę chlapia - ta przypadłość znika z czasem. Ja tam nie mam nic przeciwko swojej twarzy - i tak byłem już na tylu zdjęciach że hej;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted June 8, 2014 Author Report Share Posted June 8, 2014 Nicpoń, wszystkie zdjęcia akceptujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Właśnie, Nicpoń, wszystkie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Ja już byłem pokazywany więc jak najbardziej się zgadzam xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitek Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 @Ann tylko z kropidłem już ustaliłem i nie będzie Cię ganiać bo ma nadal chorą nogę . Poczeka na następne spotkanie i wtedy Cię dopadnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8868 Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Spotkanie wygląda na udane. Żałuję, że nie mogłem przyjechać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoN` Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 dobra, to ja wstawiam póki co dwa z afterka uważam, że komentarz zbędny, mówią same za siebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Skandaliczne zdjęcie z Nicponiem, czy Twój mąż już je widział?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 20. Oddałam aparat w męskie ręce, sukienkowe tło mówi samo za siebie fajny rozporek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 fajny rozporek. mój boże, główna atrakcja spotkania. moja wina że guzik się wziął i urwał jak wysiadałam z pociągu? @Inahon - ty się lepiej spytaj, czy dziewczyna Nicponia widziała Zdjęcie było zrobione w momencie, kiedy w/w obiecywał, że z Nią tez pójdzie na lody, zaraz po spotkaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 dobra, dobra, tylko winny się tłumaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Rozporek do kostek i jeszcze scena z Nicponiem na koniec...już żeby nie wspominać o języku spod budki z piwem - i bądź tu człowiekiem i przyjdź na niby "spokojnie" spotkanie piórowe...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Rozporek do kostek i jeszcze scena z Nicponiem na koniec...już żeby nie wspominać o języku spod budki z piwem - i bądź tu człowiekiem i przyjdź na niby "spokojnie" spotkanie piórowe...! Krzyśku, Krzyśku, wnikliwy obserwatorze rzeczywistości... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts