INAHON Sp. z o.o. Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Witajcie Dziękuję wszystkim za spotkanie, było bardzo miło i piórowo. Wrzucam kilka swoich fotek, niestety robione telefonem. Może później jak wróci Ann, zobaczymy lepsze jakościowo zdjęcia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Och i Ach. A kto tam był? Fotki niepodpisane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Przytyło mi się A tak ogólnie to bardzo fajnie, żałuje jedynie że dotarłem tak późno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Widać, że wspaniały nastrój panował Czekamy na więcej relacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Who is who? Zzielenialam z zazdrości widząc te wasze WALIZKI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 To i ja kilka wrzucę. Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Towarzystwo: Zabawki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Działo się! Litry atramentów i setki piór . Zobaczcie sami: Zachodnia część stołu. Motyw przewodni: Harley-Davidson Oryginalne pióra Montblanc? Lepiej dobrze się przyjrzyjcie. Oryginał czy podróbka? Parker Duofold (i nie tylko Duofold) w etui dla sprzedawców Prosto z Indii Krywit! Nie zabrakło odważnych propozycji. Ręce drżały na sam widok takiej ilości piór. PWF Pearl Była również Aleksandra Wiland. Atrament Nicponia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Więcej, więcej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 (edited) i tak z opisem,... kto zacz, by się zdało... Edited March 15, 2014 by Ender Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Ja z daleka rozpoznaję tylko dwie osoby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trebreh Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 To było moje pierwsze spotkanie w gronie pióromaniaków - debiucik. Miło mi było Was wszystkich poznać, choć większość znam z tylko z imienia, bedę się teraz starał dopasować je do nicku Piór faktycznie było hohoho i ciut ciut, ja osobiście dostawałem oczopląsu. Zbyt duże dawki piór, atramentów i wiedzy . Odkryłem, że moja pióroza przy waszej jest jak katar przy gruźlicy - lekki i niegroźny Imponujące były zarówno Wasze zasoby piór i atramentów ale również wiedza którą posiadacie i którą się tak chętnie dzielicie.... szacun i pokłon. Uświadomiliście mi, że pisać piórem fleksującym trzeba "umić" - trochę (dużo) roboty przede mną Choć chorzy z Was ludzie - na tym forum naukowo udowodniono, że pióroza to choroba pogłębiająca się w tempie galopującym - to niezmiernie sympatyczni, otwarci i mili. Szczegolnie dziewczyny Piszę się na kolejne spotkanie !!! Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Whisky jest żółto-miodowo-bursztynowa. A Bogini zawsze fioletowa Jak widzę wspaniała była uczta. Jestem bardzo zły, że nie mogłem być i poznać, i oglądać, i wymieniać. Mam nadzieję, że kolejne spotkanie odbędzie się jeszcze w tym roku, może po wakacjach... Miałem przygotowane próbki atramentów na wymianę z kilkoma osobami, także w tygodniu będę je rozsyłał pocztą. Brawa dla przybyłych i dla Administracji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Z racji niedawnej operacji (nieduży zabieg ale jednak) obecny być nie mogłem, taki lajf . Pozdrawiam Wszystkich i 'zazdraszczam'. Fajne zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 (edited) Widać, że atmosfera wspaniała. Krzysiek, robiłes piszącym dziewczynom fotki z zaskoczenia i aż ci ręka zdrżała co? Musiał być to obrazek zaiste "poruszający" hahaha . Dla Ciebie oraz @visvamitra dzieki za fajne fotki. Liczę na nadrobinie moich pióro-maniacko-towarzyskich zaległości przy okazji Pen Show, a to już niedługo. Edited March 16, 2014 by endoor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesky Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Hej Wszystkim, Miło było trafić w końcu w takie miejsce i poznać się z Wami :-) super doświadczenie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted March 16, 2014 Author Report Share Posted March 16, 2014 Widać, że atmosfera wspaniała. Krzysiek, robiłes piszącym dziewczynom fotki z zaskoczenia i aż ci ręka zdrżała co? Musiał być to obrazek zaiste "poruszający" hahaha . Dla Ciebie oraz @visvamitra dzieki za fajne fotki. Liczę na nadrobinie moich pióro-maniacko-towarzyskich zaległości przy okazji Pen Show, a to już niedługo. Tak, drżała! Zwłaszcza, kiedy jedna z dziewczyn użyła "maczanki", to już w ogóle telefon wypadł mi z dłoni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheena777 Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 ooops... Mam nadzieję, ze to nie ja przyczyniłam się do upadku Twojego telefonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheena777 Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Spotkanie było super! Chciałam bardzo podziękować wszystkim za możliwość obejrzenia i wypróbowania w piśmie fantastycznych piór, a szczególne podziękowania dla Nicponia za próbki niesamowitych kolorów atramentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 ooops... Mam nadzieję, ze to nie ja przyczyniłam się do upadku Twojego telefonu A która to Ty jesteś na zdjęciach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheena777 Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Ja to ta z twarzy podobna zupełnie do nikogo ta najbardziej rozmazana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 ta, która podebrała moje stalówki do bazgrania? to super. zdjęcia wrzucę, jest tego blisko 70.. kilka na forum, resztę do tajnego WWZ (wiedźmowego wrzucatora zdjęć) pyszne spotkanie, dziękuję, że przybyliście i że termin jakiś taki się wybrał sensowny a @visvamitra przypomniał mi zdjęciami, do których piór nie zajrzałam, no nic, oby następnym razem się udało. ręce mam nadal ubabrane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Akszugor, były dwie fioletowe bluzeczki niemal na życzenie. za dwa tygodnie widzimy się z @Trebreh w Gdańsku - przyjedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papri Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Było genialnie dziękuje wszystkim, to nie było takie zwyczajne spotkanie, ale coś mega. Możliwość rozmowy o piórach, zobaczenie i w końcu przetestowania, wymiana informacji, poznanie historii piór oraz co one znaczą dla posiadacza Również chciałam podziękować Nicpon, pierwsze co zrobiłam jak wróciłam do domu było napełnianie piór próbkami od Ciebie to nic że całe biurko było w atramencie, liczyła się zabawa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 kto to ta ładna dziewczyna w ładnej czarno-białej tunice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheena777 Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Tak, przyznaję się bez bicia. To ja Ci podbierałam stalówki i obsadkę...i wiesz co? Przez Ciebie zacznę ćwiczyć pisanie maczankami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts