atuzi Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Zapraszam do oglądania: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Obłędne pióro, film pierwsza klasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Liczyłem na test palacza. Jak cygaro to cygaro w końcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8868 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Wspaniały kolor, kojarzy mi się z ceramiką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Kuro-tamenuri to chyba najbardziej charakterystyczne/popularne wykończenie Nakayi. Od dłuższego czasu próbuję zaplanować kolejny zakup przy założeniu, że chcę inny kolor. Mam problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 @And jak w zwykle w świetnej formie. Gratuluję zakupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atuzi Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 Gratuluję zakupu. Nie ma czego gratulować, pióro nie moje. Pożyczone na potrzeby filmiku. Nie wszystkie pióra w moich filmach, są moją własnością, czasami robię prezentacje na prośbę i dzięki właścicielom, którzy mi użyczają swoich piór. Tak było w przypadku Miny, Tombow i Nakayi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 elegancko wygląda czarne na czerwonym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 (edited) Nie ma czego gratulować, pióro nie moje. Pożyczone na potrzeby filmiku. Nie wszystkie pióra w moich filmach, są moją własnością, czasami robię prezentacje na prośbę i dzięki właścicielom, którzy mi użyczają swoich piór. Tak było w przypadku Miny, Tombow i Nakayi. A już myślałem, że zmieniłeś poglądy względem skoku sekcji hahaha, co nie zmienia faktu, że recnzje są bardzo interesujące. Edited July 2, 2013 by endoor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts