eye_lip Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 (edited) ....z moim ulubionym King Seiko z lat 60. Edited April 10, 2013 by eye_lip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Pióro zapierające dech w piersiach, wspaniałe dla mnie to taka kwintesencja stylu, prostoty i funkcjonalności połączonych w znakomitą jakościowo całość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilot Inspektor Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 nie wiem czemu, ale zawsze niesamowicie podobały mi się te ścięte końce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 Ja się chyba starzeję, bo zaczynają mi się podobać złote akcenty, kiedyś w ogóle nie wchodziły w grę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8868 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Ładna para. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Świetne zdjęcia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Pióro wieczne. Zegar. Czas. Doskonale opowiedasz obrazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Fantastyczne zdjęcia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Świetne zdjęcia. Pióro rewelacyjne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted April 12, 2013 Author Report Share Posted April 12, 2013 Cieszę się, że się podobają Bardzo przypadła mi do gustu bikolorowa stalówka pzdr Filip PS> Jakby ktoś chciał pooglądać konkretną kolekcję Sailora w Warszawie, to są u mnie w pracy, w salonie Od Czasu do Czasu w Złotych Tarasach - nie chcę robić kryptoreklamy na forum - ale z tego co wiem ciężko z japońskimi markami w stolicy, bo wszędzie tylko mainstreamowe pióra dlatego namówiłem szefa na coś innego niż Montblanc, którego kupują zwykle ludzie na przezent, tak naprawdę miłośnicy piór zdarzają się rzadko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 (edited) Dobrze wiedzieć. Czyli jednak prawdopodobnie udało się EPDG nawiązać konkretną współpracę z detalem? W dodatku nie ma daleko do odbiorcy. Edited April 12, 2013 by Alveryn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted April 12, 2013 Author Report Share Posted April 12, 2013 Dobrze wiedzieć. Czyli jednak prawdopodobnie udało się EPDG nawiązać konkretną współpracę z detalem? W dodatku nie ma daleko do odbiorcy. No dokładnie, EPDG jest rzut od nas, bo na Chmielnej po drugiej stronie ulicy - dla klienta to wygodnie, bo jest normalny salon czynny od 9 do 22, gdzie można pomacać pióra, porównać itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Wzięliście też Platinum/Nakayę? Co z atramentami i drobnicą towarzyszącą (etui, konwertery, naboje)? Ze względu na lokalizację i odmienność asortymentu, możecie zrobić konkretną konkurencję Bazarnikowi i Kaligrafowi. Zajrzę kiedyś przy okazji, chociażby dla porównania cen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted April 12, 2013 Author Report Share Posted April 12, 2013 Tylko Sailora.. a konwertery, naboje i różne atramenty są. Co do konkurencji to raczej ciężko i nie jest to cel, bo nasz salon sprzedaje głownie zegarki (i biżuterię), mamy dwie marki piór które chcemy sprzedawać i raczej to się nie rozrośnie... no chyba, że Sailor będzie się jakoś rewelacyjnie sprzedawał. Ceny są jak w EPDG, ale zawsze można pogadać.. Ok, nie róbmy OT w galerii Zamierzam niedługo zrobić jakieś fotki moich Diuków, to wrzucę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicman Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Chyba więcej tutaj osób ma słabość do zegarków. To chyba idzie w parze jak patrzę po znajomych. Można pokazać swoje "zestawy". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted April 12, 2013 Author Report Share Posted April 12, 2013 Tak zwykle jest, że miłośnicy zegarków, noży, piór, butów zazębiają się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts