Czasownik Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 Mając do wyboru poniższe opcje, które na pensachi wychodzą porównywalnie cenowo. Pilot 74 + Vanishing Point Capless vs Pilot 743 to jaki byłby werdykt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 dla mnie dwa - dwa razy więcej radosći xD Jęsli kupisz jedno, to następne i tak też kupisz, tylko później - psychologia pióromaniaków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markol Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 Najlepiej kupić wszystkie trzy na raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolektor Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 (edited) 743 jest w miarę duże. 74 ze stalówką soft rozczarowało mnie nieco, bo było prawie tak twarde jak Metropolitan. Ja dużej różnicy nie czułem. Vp ludzie narzekają, że niewygodne, dla mnie jedno z najwygodniejszych. Jak vp ze stalową stalówką to brałbym 743. Dolicz jeszcze 23% vatu i cła od całości tj. cena towaru plus przesyłka. No i kurs paypala też nie bywa najkorzystniejszy 😞 nie znam lepszej alternatywy. Od pensachi taniej bywa u sprawdzonych sprzedawców na ebayu. Taka garść przemyśleń od użytkownika tych specjałów. Edited January 13, 2022 by Kolektor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zurek Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 Do płatności w walucie polecam Revolut. Wymiana bez spreadu, na wakacjach się przydaje, używam już kilka lat i szczerze polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radioactive Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 Jasne że dwa ✒️ oba super duper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts