Bukaa Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Witam! Piórami piszę "odkąd pamiętam", a mniej więcej od 4 klasy podstawówki, kiedy udało mi się naciągnąć rodziców na pierwsze pióro plastic fantastic prosto z Tesco. Wcześniej zdążyłam wykończyć ich pióra, później też pierwsze "moje", kiedy przypadkiem na nim stanęłam... Później zaczęłam poważniej przygodę od Parkera Vectora, potem kolejnego Parkera Vectora (w poprzednim pękła plastikowa obudowa), miesiąc temu dostałam Parkera IM. Forum znalazłam, szukając jakieś rozwiązania dla tego małego paskudy. Przerywa, zasycha i skrobie niemiłosiernie. Zanim dostałam autoryzację konta, zdążyłam zrobić całodniową kąpiel w wodzie z płynem do mycia naczyń. Sporo pomogło, ale daleko mu do ideału. Tego samego dnia zdążyłam też zamówić Baoera 3035 i z niecierpliwością na niego czekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtasK Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Witaj wśród pioro-zakręconych?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBRafał Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Witaj po jasnej stronie mocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mery Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Cześć! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozowisko Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalixt Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Witaj!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mavok Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Witam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moogoom Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Witaj. Mnie jak ostatnio wypadło moje piórko z kieszeni na chodnik, to aż zamarłem w bezruchu... ale powiem szczerze, że w szoku jestem bo nic mu się nie stało... uff, aż ciężko pisać o tym. Witaj w gronie pióro maniaków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukaa Posted February 29, 2016 Author Report Share Posted February 29, 2016 Mnie jak ostatnio wypadło moje piórko z kieszeni na chodnik, to aż zamarłem w bezruchu... ale powiem szczerze, że w szoku jestem bo nic mu się nie stało... uff, aż ciężko pisać o tym. Poważna chwila grozy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Witaj na PWF . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasolus Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Witamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Trochę spóźnione, ale Witaj Na tym forum dowiedziałem się, dlaczego moje pióro po 30 latach ciężkiej pracy przestało pisać Trzeba je przepłukać Proste ale jakże ważne porady No i niestety, najgorsze (?). Że oprócz mojego pióra istnieją jeszcze inne ! Zwłaszcza w państwie środka I to już był szok. Zwłaszcza dla mojego konta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Witam i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukaa Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 Trochę spóźnione, ale Witaj Na tym forum dowiedziałem się, dlaczego moje pióro po 30 latach ciężkiej pracy przestało pisać Trzeba je przepłukać Proste ale jakże ważne porady No i niestety, najgorsze (?). Że oprócz mojego pióra istnieją jeszcze inne ! Zwłaszcza w państwie środka I to już był szok. Zwłaszcza dla mojego konta No niestety zanim doszedł rzeczony Baoer 3035, w drodze były już kolejne... Najgorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glagolitik Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Witam. Ciekaw jestem Twoich wrażeń z użytkowania Baoera 3035. Napiszesz kilka zdań? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts