visvamitra Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Lubię atramenty De Atramentis, mam z nimi glównie dobre doświadczenia, chociaż próbki wysłane mi przez rbit9na sprawiły, że trochę zwątpiłem. Spółkę założył i prowadzi Dr Franz-Josef Jensen – pasjonat kaligrafii i atramentów. Atramenty produkuje od ponad dwudziestu pięciu lat i zna się na rzeczy. Lachs to znośny kolor, w piórze zachowuje się grzecznie, ale w wąskich stalówkach wypada bezpłciowo. Mam wrażenie, ze we fleksie byłoby ciekawie, ale że żadnego fleksa nie mam, nie sprawdzę, Krople Atramentu na ręczniku kuchennym Software ID Wodoodporność Calendar - Lamy Al-Star, M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Czy ja wiem? Dziwny trochę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Dzięki za test. Kolor nibyyyyy faaaajny, ale czegoś mu brak. Chyba faktycznie nadawałby się bardziej do flexa który by nim odpowiednio "polał" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Pomarańcze to jednak nie moja bajka, chociaż nie wiadomo, czy z czasem nie zakupię sobie atramentu w tym kolorze, wiedziona czystą ciekawością? Co do Lachsa, to pewnie przy cienkiej stalówce słabo widać ślady cieniowania...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Coś jakby niepełna czerwień moim zdaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 nazwy kolorów to den doktór chyba z czapy bierze. żony by się spytał jaki to kolor, a nie zmyśla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 A ja tam lubię takie dziwne kolory Straszliwie cieniuje, to co dopiero by było w fajnej fleksowej stalówce! Byłby też na pewno dużo bardziej nasycony. W rezultacie - całkiem fajny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Dziwny to dobre określenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Bardzo fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ded_ Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Dla mnie git Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Rozwodniona zupka pomidorowa, o! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Rozwodniona zupka pomidorowa, o! Za mało przecieru. Albo śmietany za dużo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Za mało przecieru. Albo śmietany za dużo Tak czy inaczej ktoś tu nie jest wybitnym kucharzem Chociaż ja lubię dużo śmietany w pomidorowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted June 1, 2015 Report Share Posted June 1, 2015 Rozwodniona zupka pomidorowa, o! a te lody, to świeże czy mrożone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.