razdwatrzycztery Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 Witam wszystkich .Szukam pióra kulkowego / długopisu?, który można ładować atramentem tak jak pióra wieczne. Coś w takim stylu: http://www.gouletpens.com/n18060/p/N18060Czy jakieś inne firmy produkują tego typu rozwiązania, oraz czy jest możliwe dostanie czegoś takiego w polsce?Z góry dziękuję za odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 widziałem kiedyś w tesco taki wynalazek produkcji czeskiej firmy koh-i-noor (na naboje). niestety nie widzę go już nawet na czeskiej stronie, więc chyba nie jest obecnie dostępne, chyba że trafisz na jakieś resztki magazynowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chomsky Posted March 13, 2015 Report Share Posted March 13, 2015 (edited) Jest jeden Pilot na naboje V5 bodajże, tylko tych wersji V5 jest kilka, ta nazywała sie Cartige?!! Miałem pisało dobrze, stosowałem naboje do Pilota Paralell. Edited March 13, 2015 by chomsky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razdwatrzycztery Posted March 13, 2015 Author Report Share Posted March 13, 2015 Właśnie takie sobie zamówiłem ), zarówno v5 grip i wersje v7. Dzięki za odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razdwatrzycztery Posted March 14, 2015 Author Report Share Posted March 14, 2015 mimo wszystko jakby ktoś się gdzieś jednak natknął na jakieś pióro tego typu, i mógł podlinkować w tym temacie byłbym baaardzo wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Czasem się trafiają w marketach za kilka złotych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didi Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 (edited) Jest jeszcze J.Herbin Roller Pen, krótszy od Pilota o 2 cm - opisany w temacie "Atramentowo-kulkowy crossover" tutaj przez Bosą. Pisadło dostępne od ręki w Łoszawie i okolicach w cenie jednej butelki atramentu J.Herbin. Edited March 14, 2015 by Didi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Rollery na naboje Kaweco, o których wspomina @Bosa, są jeszcze gdzieniegdzie dostępne: http://www.shopwritersbloc.com/kaweco-ice-sport-rollerball-pen-orange.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts