INAHON Sp. z o.o. Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Restoration Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 niezle. niebieski najlepiej wyglada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Przepiękne... ech... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 pyszne! Oceania ponad wszystko, fajniejsza nawet niż Azja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted December 18, 2014 Author Report Share Posted December 18, 2014 Szczerze mówiąc, mi najbardziej przypadło/padło do gustu pióro z serii America...i jego "red glow" na skuwce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Wszystkie cudowne! BTW nie zauważyłem wcześniej, że końcówki korpusu i sekcje w niektórych są matowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Szczerze mówiąc, mi najbardziej przypadło/padło do gustu pióro z serii America...i jego "red glow" na skuwce... faktycznie, detal robi wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac.kozinsky Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Wszystkie cudowne! BTW nie zauważyłem wcześniej, że końcówki korpusu i sekcje w niektórych są matowe Są matowe? Hmm... jeszcze się przyjrzę ale chyba nie są. Krzysiu a gdzie Europę zgubiłeś w marmurze? Oceania ma różowe złoto i w naturze? Pozdrawiam wieczornie, Mac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Są matowe? Hmm... jeszcze się przyjrzę ale chyba nie są. Krzysiu a gdzie Europę zgubiłeś w marmurze? Oceania ma różowe złoto i w naturze? Pozdrawiam wieczornie, Mac Afryka i Azja wyglądają na matowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Niebieskie i zielone - te dwa poproszę pod choinkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Niebieskie i zielone - te dwa poproszę pod choinkę prosić możesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac.kozinsky Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Afryka i Azja wyglądają na matowe. Ok, już rozumiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted December 18, 2014 Author Report Share Posted December 18, 2014 Tak, jak koledzy już napisali - Afryka i Azja uchwyt oraz pokrętło tłoka mają faktycznie matowe...co do Oceanii, wykończenia i stalówka wykonane są z różowego złota. Europa leci do mnie i jutro powinna wylądować, bo sobie chciałem skompletować wszystkie części kolekcji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matylda Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Wiesz co? Ja już Cię chyba nie lubię Takie cuda ludziom pokazujesz tuż przed świętami kiedy to są doszczętnie spłukani (nawet się zrymowało). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted December 18, 2014 Author Report Share Posted December 18, 2014 O, masz...a jutro jeszcze Europę miałem zamiar tu wkleić...w takim razie, chyba się powstrzymam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matylda Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 O, masz...a jutro jeszcze Europę miałem zamiar tu wkleić...w takim razie, chyba się powstrzymam... A wklejaj ! Znielubię Cię jeszcze bardziej ale chociaż sobie coś ładnego pooglądam . Ewentualnie na jakiś bank napadnę...albo swoje różowe śrubokręty sprzedam (są bezcenne !!). O cenę zwyczajowo nie pytam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Czekam Krzysztof na całość kolekcji,... a wtedy nie dziw się, że cię nawiedzić zapragnę,... bo kusisz,... oj kusisz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitek Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Oj kusisz kusisz i to tak przed świętami "złośliwiec" . Piękne oj piękne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Tak, jak koledzy już napisali - Afryka i Azja uchwyt oraz pokrętło tłoka mają faktycznie matowe...co do Oceanii, wykończenia i stalówka wykonane są z różowego złota. Europa leci do mnie i jutro powinna wylądować, bo sobie chciałem skompletować wszystkie części kolekcji... tak mnie się zdawało, że jednego kontynentu nie mogę się doliczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts