ArielN Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 W związku z organizacją Dnia Pióra Wiecznego (Fountain Pen Day) w Warszawie, pojawi się możliwość nabycia limitowanego atramentu przygotowanego dla uczestników specjalnie z tej okazji. Dostępne będzie tylko 50 butelek, a ich sprzedaż zostanie przeprowadzona na podstawie zapisów/rezerwacji. Szczegóły i zapisy wkrótce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 Czy koniecznie trzeba być obecnym by taki ink otrzymać (po uprzedniej rezerwacji)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted October 13, 2014 Author Report Share Posted October 13, 2014 Czy koniecznie trzeba być obecnym by taki ink otrzymać (po uprzedniej rezerwacji)? Żeby móc zakupić atrament, po uprzedniej rezerwacji, trzeba być obecnym na spotkaniu . Przygotowanie atramentu ma na celu promocję Dnia Pióra Wiecznego. Jeżeli ktoś zapisze się na listę chętnych, ale nie przybędzie 8 listopada, straci możliwość zakupu, jednocześnie zwalniając butelkę dla osoby z listy rezerwowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 (edited) Warunki są jasne no i mam dodatkową motywację żeby jednak postarać się dojechać....:-) a jaki kolorek mniej więcej..? Edited October 13, 2014 by MarcinEck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted October 13, 2014 Author Report Share Posted October 13, 2014 Kolor ujawnimy wraz z przygotowaniem materiału zdjęciowego. Mniej więcej oczywiście . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 Suspens jak u Hitchocka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted October 13, 2014 Report Share Posted October 13, 2014 A bo to pierwszy raz? Przed rejestracją na forum powinno byc do zaznaczenia "skonsultowałem sie z lekarzem lub farmaceuta i znam wszystkie skutki uboczne" ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Gdzie te zapisy - bo chętnie jednym bym się zaopiekował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 .. Dostępne będzie tylko 50 butelek, a ich sprzedaż zostanie przeprowadzona na podstawie zapisów/rezerwacji. .. Myślę że popyt przekroczy podaż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 A jednak alchemik musi wrócić z Chin, by ujawnić kolor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigol Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 chętnie dopiszę się do listy... ale gdzie ona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 Spokojnie, zapisy jeszcze nie ruszyły . Listę zaczniemy tworzyć dopiero po prezentacji atramentu na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 a o której godzinie? bo chciałbym się załapać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 a o której godzinie? bo chciałbym się załapać. Podejrzewam, że o godzinie (nie)dogodnej. Jeżeli zaś chodzi o konkretny dzień, to zapewne w powszedni lub niepowszedni. Cierpliwości . Z żartami zapraszam do kawiarenki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Jest ten atrament czy nie ma?! Bo nerwy puszczają, no zlitujcie sie ludziska! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Jest ten atrament czy nie ma?! Bo nerwy puszczają, no zlitujcie sie ludziska!Napij się zimnej wody.podobno pomaga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoN` Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 podobno pomaga. Czyli pewnie nie... Jest ten atrament czy nie ma?! Bo nerwy puszczają, no zlitujcie sie ludziska! Spokojnie, przed 8.11 i tak nikt tego atramentu nie dostanie. Nie ma się co spieszyć. Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaMAN Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 (edited) Przed rejestracją na forum powinno byc do zaznaczenia "skonsultowałem sie z lekarzem lub farmaceutą i znam wszystkie skutki uboczne" ))) rbit9n - z Tobą? Edited October 22, 2014 by WaterMAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 rbit9n - z Tobą? raczej to nie o mnie chodziło. i nie wierzcie, że ten farmaceuta pomoże Wam rzucić palenie, chyba że Was opali do ostatniego cygara, wtedy to może tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Atrament właśnie przechodzi Atramentopogeniczną personifikację wraz z ukształtowaniem wewnętrznej równowagi chi. Ze względu na fazę księżyca (nów) i minimum energii kosmicznej która tworzy aurę istnienia wokół atramentu, oczekiwane jest że atrament wybierze imię dla siebie i ostatecznie ukształtuje swoją postać gdy księżyc wyjdzie z fazy nowiu Zarobiony jestem więc atrament siedzi w baniaku. etykiety odbieram dopiero w piątek wieczorem i rozlewać do buteleczek będę po weekendzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Ingrediencji jakowyś nie potrzebujesz? Może padło bazyliszka, jajko żółwia szyklretowego, mocz nietoperza, może dymu z pyłu księżycowego trzeba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarodziej Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 Atrament właśnie przechodzi Atramentopogeniczną personifikację wraz z ukształtowaniem wewnętrznej równowagi chi. Ze względu na fazę księżyca (nów) i minimum energii kosmicznej która tworzy aurę istnienia wokół atramentu, oczekiwane jest że atrament wybierze imię dla siebie i ostatecznie ukształtuje swoją postać gdy księżyc wyjdzie z fazy nowiu Zarobiony jestem więc atrament siedzi w baniaku. etykiety odbieram dopiero w piątek wieczorem i rozlewać do buteleczek będę po weekendzie Zabrzmiało tajemniczo i obiecująco zarazem Czekamy niecierpliwie - kolejka już pewnie 5 razy większa niż możliwości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted October 31, 2014 Author Report Share Posted October 31, 2014 Zapraszam do zapisywania się. O tutaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAMAHAL Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 (edited) Hmmmm żeby mnie ten kolorek (odcień) powalił na kolana, to musiał bym sobie sam zaprzeczyć Konrad, mogłeś się troszeczkę bardziej postarać (no chyba że to nieszczęście coś takiego spowodowało) (oczywiście to moje odczucie) ale na pewno dla wielu z nas ten kolorek będzie jak najbardziej odpowiedni Pozdrawiam. Edited October 31, 2014 by YAMAHAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted October 31, 2014 Author Report Share Posted October 31, 2014 Hmmmm żeby mnie ten kolorek (odcień) powalił na kolana, to musiał bym sobie sam zaprzeczyć Konrad, mogłeś się troszeczkę bardziej postarać (no chyba że to nieszczęście coś takiego spowodowało) (oczywiście to moje odczucie) ale na pewno dla wielu z nas ten kolorek będzie jak najbardziej odpowiedni Pozdrawiam. Na żywo to kolor, który "wyskakuje" z kartki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts