Parker123456 Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 (edited) Witajcie, Niektórzy mnie już znają forumopiorach.net, w którym działam pod nickiem parker123456 Moja obecna nazwa to zajęta już tam nazwa jednego moderatora ---------------------------------------------------------------------------------------- Ale do rzeczy pisuje Watermanem Hemisphere, Parkerem Rialto, Parkerem IM, Parkerem Urban a Pelikan M200 już do mnie jedzie Piórem pisuję już spokojnie 8 lat. Pozdrowienia Kuba Edited May 25, 2014 by Dexter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Kuba - to nieładnie przywłaszczać sobie cudzy nick, nawet jeśli to jest na innym Forum... Nawet BARDZO NIEŁADNIE, zwłaszcza, że forum jest tematycznie bardzo bliskie. Takie jest moje zdanie i go nie zmienię! Do Admina - moim zdaniem to naganne. Czy Admin mógłby zająć stanowisko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Na starym PWF był Dexter i już go nie ma. Warto pomyśleć zanim coś się zrobi zwłaszcza, że z Twojej wypowiedzi wynika, że robisz to celowo. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 @Dexter/parker123456 - witamy na PWF. Nie wiem, czemu ma służyć informacja, że podszywasz się pod ZNANEGO nam wszystkim moderatora sąsiedniego forum? Kompleks jakiś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Kuba - wymyśl może jakiś inny nick Poza tym - cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker123456 Posted May 25, 2014 Author Report Share Posted May 25, 2014 Dyskutowałbym ze stwierdzeniem że się podszywam. Jak bym miał się podszywać to nie zamieścił bym informacji że nie jestem Dexem na FOP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Kuba - jest to nick, który bardzo jednoznacznie kojarzy się w światku piórowym. Wydaje mi się, że można zaproponować ciekawszy, własny, nie budzący podobnych skojarzeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-kwadrat Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Witaj! Hej! Lang may yer lum reek! Mi się Dexter kojarzy tak na szybko kojarzy tylko z serialem wiec mi nazwa nie przeszkadza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Cześć. Moim zdaniem - ja bym tam wolał mieć jeden nick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Hej, proszę Pana parkeradextera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Stety niestety, jestem zdania podobnego do większości. Sama myślałam, że Dexter to ten Dexter... A tu, niespodzianka To chyba nie z powodu utarczek z owym moderatorem, hm? Czy działanie z premedytacją? Tak czy siak hej:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Dyskutowałbym ze stwierdzeniem że się podszywam. Jak bym miał się podszywać to nie zamieścił bym informacji że nie jestem Dexem na FOP Wow...a my byśmy się wcaaale nie domyślili, że Dexter to nie Dexter... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Dzień Dobry Wieczór... parker123456... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaMAN Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Witaj na PWF! Jaki parker123456..., taki Dexter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Witaj na PWF! Jaki parker123456..., taki Dexter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Znam już jednego @dextera. Drugiego znać nie muszę. zdrówka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Witajcie, Niektórzy mnie już znają forumopiorach.net, w którym działam pod nickiem parker123456 Moja obecna nazwa to zajęta już tam nazwa jednego moderatora Pozdrowienia Kuba W tak zamkniętym środowisku jak nasze podpierasz się cudzym autorytetem wprowadzając wielu w błąd. Piórem pisuję już spokojnie 8 lat.Pozdrowienia Kuba 8+8=16 chyba za dużo 8+4=12 chyba w sam raz 8+x=8 chyba za mało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) Widzę temat "Dexter wita" - moja mina: Czytam, że nie Dexter a parker[rząd_cyferek] - moja mina: Nawet dla mnie, można powiedzieć nooba, Dexter jest tylko jeden i niech tak zostanie Proponuję abyś jednak zmienił nick A, no i witam Edited May 26, 2014 by iAndrew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Nieszczęśliwie wybrałeś nick, można go raz zmienić, w dodatku jest silna ekipa, która działa na obu forach i jak widać, budzi Twoje zagranie negatywne emocje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker123456 Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 Witam wszystkich , wiedzę że zebrała się tutaj spora ekipa Z FOP'A. Teraz będę się udzielać tylko tu bo na tamtym, uznali to za niemoralne że mam taki nick jak Dex. ten z FOP'A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 słabe wejście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vannolot Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Witam wszystkich , wiedzę że zebrała się tutaj spora ekipa Z FOP'A. Teraz będę się udzielać tylko tu bo na tamtym, uznali to za niemoralne że mam taki nick jak Dex. ten z FOP'A Chyba nie zrozumiałem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) Tu przywłaszczenie tego nicka też jest uznane za niemoralne.W internecie, zwłaszcza na forach tematycznych panują niepisane zasady, których należy przestrzegać. Nick jest jak imię lub nazwa firmy - latami pracuje się na dobrą markę nie po to, aby ktoś przyszedł i sobie "pożyczył" a później jeszcze się żalił... Młody wiek nie zwalnia z myślenia i przestrzegania ogólnie przyjętych zasad Edited May 26, 2014 by iAndrew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamon Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Teraz będę się udzielać tylko tuJak dla mnie tu też możesz sobie darować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts