Ann_gd Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Miotła się kurzy, czas coś zmalować Spodobało mi się wałęsanie po kraju i poznawanie twarzy znanych już z forum osób, a i przyklepanie starych znajomości zawsze mile widziane To co, znajdą się chętni do kawy/lodów/piwa/obiadu w stolicy? Może bardziej początek czerwca? Przełom lipca/czerwca może być mało komfortowy, rozumiem wysyłanie dzieci na wszelakie obozy i przeróżne takie akcje, stąd moja propozycja. Nie kupiłam jeszcze biletu ani nie mam noclegu zaklepanego, ale to już jak zwykle można na wariata machnąć Panowie Admini - pomożecie coś zorganizować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Juz się gdzies ten temat pojawił, ja nadal jestem chętna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Jeśli to nie będzie weekend 7-8 to chętnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitek Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Są trzy chętne to ja w to wchodzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 25, 2014 Author Report Share Posted May 25, 2014 U mnie jedynie 7-8.06 wchodzi w grę najwyżej wyjdzie tak, że narobiłam rabanu i nie przyjechałam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Oj Babciu, daj spokój. Przecież tylko ze względu na mnie nie będziemy przekładać całej ymprezy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papri Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Ja bardzo chętnie się spotkam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Ja chętnie, ale tylko 8.06 w niedzielę. W niedzielę wieczór z reguły przyjeżdżam do Warszawy. Mógłbym przyjechać wczesnym w miarę popołudniem... A jaki byłby "gry plan"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papri Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 (edited) Na spotkaniu może uda mi się wymienić pióro Pelikan m 150 na jakiegoś vintage Parkera Edited May 25, 2014 by papri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinEck Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 No to ja będę miał Pilota 78g do zamiany na jakiegoś Montblanca, no w ostateczności może być Pelikan od 100 w górę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 ups, Papri, pomyliłaś działy.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papri Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 A to przepraszam, proszę o skasowanie posta. Ale i tak mam ochotę się z wami w czerwcu spotkać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Niestety, w tym czasie nie damy rady pomóc organizacyjnie z przyczyn od nas niezależnych, ale jako administracja trzymamy mocno kciuki za powodzenie przedsięwzięcia. O tak właśnie: . Aniu podejmiesz się rezerwacji stolików? W razie, gdybyście chcieli skorzystać z dotychczasowego miejsca, chętnie prześlę dane kontaktowe do menadżera restauracji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Jeśli nie będzie to 19-22 czerwca, to chętnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Wiadomość Ani z sąsiedniego wątku, ale pasująca również tutaj: (...) możemy się spotkać w stolicy 7.06 rezerwuję wstępnie stolik na 12.00, kto przybędzie, ten przybędzie, prawdopodobnie Sioux, chyba że znacie inne miłe miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 28, 2014 Author Report Share Posted May 28, 2014 O właśnie, miałam wpisać też tu, ale poszłam zaparzyć kawę dziękuję, Ariel. Wstępnie chcę zarezerwować miejsce, stoliki, tylko ilość osób by się przydała, póki co z tego wątku naliczyłam 4 osoby, Akszugor już mi się gęsto tłumaczył, że jednak nie, ale przemyśl to chłopie jeszcze raz. dobrze Ci radzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Olaboga, do siódmego mało czasu. Muszę wino jakieś wynaleźć miła pAnno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted May 28, 2014 Author Report Share Posted May 28, 2014 Oł je!!! A zajrzycie familijnie na spotkanko a potem spacer po parku czy tylko spacer po parku i wino? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Czy ten Sioux jest blisko Centralnego? jeśli nie, to blisko czegoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alveryn Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Bardzo blisko Centralnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Ok to chyba trafię jakbym chciała jechać autem, bo jeszcze nie wiem, to będzie tam gdzie zaparkować? z 15 lat nie byłam w Ww. Może ktoś jeszcze będzie jechał z Poznania? możnaby razem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Oł je!!! A zajrzycie familijnie na spotkanko a potem spacer po parku czy tylko spacer po parku i wino? Tylko wino i śpiew Frank nam nie pozwala na dłuższe spacery niż rundka po parku. Poza tym jestem coraz bardziej skrajnie aspołeczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebabożerca Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Ok to chyba trafię jakbym chciała jechać autem, bo jeszcze nie wiem, to będzie tam gdzie zaparkować? z 15 lat nie byłam w Ww. Może ktoś jeszcze będzie jechał z Poznania? możnaby razem Parkowanie w Warszawie? Dobry żart W weekend jednak można coś znaleźć i nawet chyba wtedy jest bezpłatnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Wstępnie chcę zarezerwować miejsce, stoliki, tylko ilość osób by się przydała, póki co z tego wątku naliczyłam 4 osoby, Akszugor już mi się gęsto tłumaczył, że jednak nie, ale przemyśl to chłopie jeszcze raz. dobrze Ci radzę. Mnie dopisz! Pewnie będę chciał zająć dwa miejsca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trebreh Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Ja bym się chętnie spotkał z Wami ale na chwilę obecną szanse oceniam 50/50. Ok to chyba trafię jakbym chciała jechać autem, bo jeszcze nie wiem, to będzie tam gdzie zaparkować? z 15 lat nie byłam w Ww. Może ktoś jeszcze będzie jechał z Poznania? możnaby razem Raczej polecam pociąg, czas przejazdu porównywalny, wygodnie i coś o jakimś parku i winie słyszałem . Jeśli chodzi o parkowanie to samo podjechanie pod lokal nie jest takie "oczywiste" i raczej GPS powinien być w użyciu (z uwagi na "nie bycie" w W-wie 15 lat ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts