traumeel Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 http://calligraphi.ca/ Miłego oglądania! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 wymiękłem po trzecim PageDown. strasznie męczy oczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GranatowyPrawieCzarny Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Dzięki za link! Świetne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 wymiękłem po trzecim PageDown. strasznie męczy oczy. Też wymiękłem, chociaż nieco później Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Ja też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inekane Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 A ja nawet wcześniej. To jakoś nie dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Niektóre z zamieszczonych na stronie prac są stworzone przez Polaka - Theosone Ma swój kanał na youtube, gdzie prezentuje właśnie kaligrafię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traumeel Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 Też wymiękłem, chociaż nieco później Mam nadzieję, że przy grubych książkach nie wymiękacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Mam nadzieję, że przy grubych książkach nie wymiękacie? a widziałeś jakąkolwiek książkę, zapisaną w ten sposób? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Mam nadzieję, że przy grubych książkach nie wymiękacie? To są dwie różne bajki a widziałeś jakąkolwiek książkę, zapisaną w ten sposób? Kurcze, jakiś zbliżony album kiedyś przeglądałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_cudny Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 a widziałeś jakąkolwiek książkę, zapisaną w ten sposób? Po hebrajsku? Torę? Swoją drogą chyba nie wszystko da się nazwać kaligrafią, niektóre prace moim skromnym zdaniem to taka sztuka dla sztuki. Żeby nie było, sam tak nie potrafię i to co piszę nie jest ujmowaniem talentu twórcom tych prac, po prostu nie trafia do mnie zabawa w litery w zupełnie nieczytelny sposób - to miałem na myśli mówiąc sztuka dla sztuki. Mi osobiście bliższa jest taka sztuka liternictwa: Paul Antonio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 (edited) oy vey! od razu Torę. proszę, Codex Gigas: Edited February 26, 2014 by rbit9n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts