INAHON Sp. z o.o. Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Też niczego sobie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 siwy dym! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Mogliby zrobić pióro na cześć obecnego papieża, zgodne z jego przekonaniami Kupiłbym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazz_czyta_książki Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Mogliby zrobić pióro na cześć obecnego papieża, zgodne z jego przekonaniami Kupiłbym Już są 2 takie pióra - Pilot 78G i Lamy Safari. Tanie, niezawodne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Już są 2 takie pióra - Pilot 78G i Lamy Safari. Tanie, niezawodne. Mam oba A Aurory żadnej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazz_czyta_książki Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Ja też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Już są 2 takie pióra - Pilot 78G i Lamy Safari. Tanie, niezawodne. hmmm... biały pilot 78g, to by było to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 A może po prostu gęsie? Albo zaostrzony patyczek...? Ech...nie mogłem powstrzymać jadu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Podoba się mi. Rzekłbym "miodzio" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
namiki Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Najpiękniejsze pióro Aurory kiedyś je nabędę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Ech, te Aurory mącą w głowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 No jakże by inaczej, musi ociekać złotem... Przydałby się jeszcze marmur i drogie kamienie - byłoby w sam raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maguda Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Sama nie wiem...Najpiękniejsza Aurora to Magellano. I już. Prosta, bez złoceń, wręcz ascetyczna i stalówkę ma minimalistyczną...Pozostałe już nie są takie ładne Ale to oczywiście, rzecz gustu Będę chwaliła Magellano bo ją mam i kocham Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Z Aurory to mnie marzy się pióro Aurora Firenze, gdyż pałam ogromnym uwielbieniem dla tego miasta. Niestety jest już trudno dostępne no i ze 3-4k zł też trzeba wyłożyć (minimum) co mnie skutecznie chwilowo powstrzymuje, a pewne będzie jeszcze gorzej bo teraz zamiast myśleć o dużych zakupach piórowych to przeglądamy wózki, nosidełka itd itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 22, 2014 Author Report Share Posted September 22, 2014 Firenze? Takie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maguda Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Z Aurory to mnie marzy się pióro Aurora Firenze, gdyż pałam ogromnym uwielbieniem dla tego miasta. Niestety jest już trudno dostępne no i ze 3-4k zł też trzeba wyłożyć (minimum) co mnie skutecznie chwilowo powstrzymuje, a pewne będzie jeszcze gorzej bo teraz zamiast myśleć o dużych zakupach piórowych to przeglądamy wózki, nosidełka itd itp Mariusz888 - wielkie gratulacje! Na pióro jeszcze przyjdzie czas. A frajda z przekazywania pasji to jest coś! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Inahon - tak... takie... Wspaniałe jest - możesz na PW zdradzić jaka cena u Ciebie? (Z ciekawości głownie pytam ) Maguda - dzięki wielkie Oczywiście bardzo się cieszymy Mam nadzieję, że uda mi się małą zarazić pasją do piór wiecznych (a przy okazji do kilku innych rzeczy również ). Najlepsze jest to że dopiero zaczynamy kompletować rzeczy dla dziecka, a pióro wieczne dla dzieci już mamy (w sumie to nawet dwie sztuki) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 gratuluję takoż. i mała podpowiedź, im dziwniejszy kolor, tym bardziej się podoba dziecku. mojej Młodej najbardziej podszedł R&K Alt-Goldgrün w parkerze 51. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konis Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Żadnego takiego bym nie kupił. Ale na taką Aurorę, to pewnie kiedyś się skuszę. zdrówka PS. Masz taką Krzysiu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 24, 2014 Author Report Share Posted September 24, 2014 To model Aurora 88 model 806 Big - niestey, ale obecnie odczuwam dotkliwy brak tego pióra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
namiki Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 NIe masz Aurory Papa ze zniszczonym opakowaniem w cenie promocyjnej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted September 24, 2014 Report Share Posted September 24, 2014 NIe masz Aurory Papa ze zniszczonym opakowaniem w cenie promocyjnej? teraz powinna się pojawić seria pytań tego typu odnośnie Sheafferów i Auror BTW nie masz jakiejś 88 lub talentum za polowe ceny z lekko uszkodzonym opakowaniem lub ze zwrotu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts