Jump to content

Heloł :)

Kamil

Recommended Posts

Witajcie :)

Mojego imienia nie podam bo już zapewne znacie. :P

Piórami nigdy się nie interesowałem. W szkole trochę pisałem piórem, później był tylko wyłącznie długopis/cienkopis. Po kilku latach przerwy naszło mnie do pióra. Głównie za sprawą podpatrzenia jednej osoby (z-cy kierownika), że takim narzędziem się posługuje. W pamięci odżyło wspomnienie, że kiedyś też pisałem piórem wiecznym. Postawniłem, że sprawię sobie jakieś piórko. Z tego powodu trafiłem na to forum. Kilku przydatnych informacji już się dowiedziałem. Użytkuję Parkera Sonneta, którego niedawno nabyłem. Moim wcześniejszym piórem też był Parker ale z niższej półki.

Liczę, że w sprawach piórkowych mogę na Was liczyć. ;)

Pozdrawiam

• 2 weeks later...

DZIEŃ DOBRY. :D

Jestem "pogięty" na punkcie Sonneta. Zrecenzujesz? Albo przynajmniej napisz/pokaż, jaka to wersja. Plooooosię... :w00t:

Ja też oszalałam na punkcie Sonneta, kiedy... zobaczyłam Sonneta perłowego GT w wersji dla kobiet. Na tyle mną to piór wstrząsnęło, że zakupiłam. I... nie zamierza nikomu go oddać! :) Alveryn, Kamil- genialny wybór :))))))