my_manliness Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Witam wszystkich, moja fascynacja piórami zaczęła się stosunkowo niedawno, bo zaledwie kilka miesięcy temu. Skończyłem studia i jako prezent na absolutorium otrzymałem komplet pióro i długopis marki Tetis. Początkowo zestaw przeleżał kilka miesięcy jako "na specjalne okazje", których jak się okazała wcale nie mam zbyt wiele, a właściwie żadnej. Tak więc postanowiłem go używać na codzień. Szybko okazało się, jak niewiele wiem o piórach, ponieważ po otrzymaniu pióra załadowałem w niego nabój popisałem kilka minut i pióro sobie trochę poleżało, więc oczywiście zaschło. Żeby poradzić sobie z tym problemem postanowiłem zasięgnąć nauk w internecie i udało mi się je przywrócić do życia. Ale.. podczas szukania tych informacji jak z piórem się obchodzić dowiedziałem się, że w internecie jest cała społeczność pasjonatów wszelkiej maści piór. No i tak zacząłem czytać... i chyba coraz bardziej mnie zaczyna to wciągać, bo przymierzam się do zakupu jakiegoś ciekawego pióra na sam początek przygody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtasK Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Hej! Ho!?? Witaj! Uważaj, bo to zaraźliwe i uzależniające miejsce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzozowisko Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena Posted May 8, 2016 Report Share Posted May 8, 2016 Witaj na PWF! Od pisania piórami można się uzależnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 Witam i pozdrawiam I po chłopaku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Aka Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Poczekajcie, za moment odkryje atramenty... Wpadłeś Kolego Witaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikaa Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Cześć! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Powitanie, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts