Jump to content

Teaser

Recommended Posts

Uszanowanie,

jak już wspominałem w wątku o ilości posiadanych piór, miałem na celowniku pewną szufladę ze skarbami i dość niecne zamiary wedle owej. I właśnie dziś nadszedł TEN dzień. Na niezapowiedziane odwiedziny. Cóż, z tymi niezapowiedzianymi to nie do końca wyszło, bo jak przyjechałem to czekało na mnie pudełko. Dość słusznych rozmiarów.

Rzeczone pudełko

SZz6BCO.jpg

What's in the box?

Ano in the box było Gwiazdka, Urodziny i Dzień Dziecka razem wzięte. Na razie, coby pobudzić wasz apetyt, malutki sneak peak, co było w środku. Zgadniecie?

g2wVtZG.jpg

A teraz wybaczcie, mam pewną pilną i nie cierpiącą zwłoki sprawę do załatwienia...

~Shiro

Łoj, chyba za dobre foto dałem.

Ok, skoro i tak odszyfrowaliście to nie ma sensu dalej ukrywać:

od lewej

1. Senator Venecia Classic Blue, Gold Trim, pióro i długopis

2. Waterman Expert Czarny Mat CT (Expert czy Expert II, nie wiem)

3. Sheaffer Prelude

4. MontBlanc Generation

5. Parker Vector CT Stainless Steel, pióro i długopis

Admof - szaber szufladowy rodziciela  :D. Od wieków gdzieś na dnie leżały nieużywane. Tak więc dokonałem przejęcia.

birchtine: 3-/5 (minus za niepewność)

VojtasK: 3/5

Edited by Shiro Aka

Zdjęcia robiłem na szybko, i jako teaser z definicji nie miały być dobrej jakości. Jak widać nawet tak podła jakość nie przeszkodziła znawcom w szybkiej identyfikacji zdobyczy.

Co do stalówek, na razie powiem, że Fki i Mki. Chwilowo zastanawiam się jakim atramentem testować. Chyba muszędokonać małych zakupów. Zaintetresowanych uprasza się o trochę cierpliwości - więcej informacji już wkrótce.

~Shiro

No ba! Bez tego nie ma zabawy. Posiłek smakuje lepiej, jak się go celebruje.

A właśnie. Piór jest kilka, jeszcze nie zdecydowałem, od którego zacząć. Tak więc mały ukłon w stronę forumowiczów: który pierwszy chcielibyście zobaczyć w recenzji?