Mariusz888 Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Kilka wybranych zdjęć pióra Sheaffer Gift Collection 100 - tradycyjnie pełen komplet na STRONIE (oraz recenzja video, którą wrzuciłem również na forum do osobnego działu) 1. 2. 3. 4. 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Ładne pióro; zdjęcia jeszcze lepsze. A mam pytanie - czy idzie jakoś kupić taką zakładkę Viscontiego jaka jest to wygrania w konkursie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Zdecydowanie najładniejsza wersja wykończenia i co ważne dla niektórych, nie znać palcowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted May 1, 2015 Author Report Share Posted May 1, 2015 A mam pytanie - czy idzie jakoś kupić taką zakładkę Viscontiego jaka jest to wygrania w konkursie? Przyznam, że nie orientuję się, ale zapytam u źródła po weekendzie majowym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Zdjęcia rewelacja, ech żebym ja tak umiał. Ja ogólnie lubię Sheaffer'y aczkolwiek zdecydowanie wintydżowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vela44 Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 Piękny. Kiedy kupowałam swojego nie mogłam się zdecydować, niebieski czy srebrny i mam dwukolorowy egzemplarz, ale to pióro ze zdjęć jest ładniejsze.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz888 Posted May 8, 2015 Author Report Share Posted May 8, 2015 A mam pytanie - czy idzie jakoś kupić taką zakładkę Viscontiego jaka jest to wygrania w konkursie? Zgodnie z obietnicą zapytałem "u źródła" - odpowiedź jest następująca: zakładki te nie są możliwe do nabycia, ale jest szansa na kilka dodatkowych sztuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts