visvamitra Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Próbkę Delamere zakupiłem na stronie www.andersonpens.net przy okazji większego zamówienia próbek. Jak dla mnie jest to sklep nr 1 w stanostwie. Polecam. Delamere jest absolutnie rewelacyjnym kolorem. Miałem nadzieję, że uda mi się uniknąć po Callfolio kolejnych atramentowych zakupów, ale Delamere sobie nie odmwówię. Eh. Trudno. INFORMACJE / PARAMETRY Producent: DiamineKolor: DelamereOpakowanie: szklana butelka o pojemności 80 ml albo plastikowa o pojemności 30 ml.Cena: ok. 13 PLN za 30 ml; 35 za 80 ml. Zależy od tego, gdzie się kupuje. Najbardziej opłaca się bezpośrednio od Diamine. Nasycenie: bardzo silnePrzepływ: bardzo dobryCieniowanie: wyraźne, ciekawe Jakość linii: bardzo dobraOsadzanie się na stalówce: nie zauważyłemWpełzanie na stalówkę: nie zauważyłem Rozruch: Delamere jest zawsze gotowy do działaniaPrzebijanie: nie zauważyłemStrzępienie: śladowe, widoczne na papierze MondiWysychanie: OK Inne: REWELACJA ! SKANY (Pismo + cieniowanie): 1. Na satynowanym papierze ColorCopy (MONDI) 90g 2. Na papierze Oxford 90 g 3. W kalendarzu wyprodukowanym przez firmę LEB Model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 piękny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSteelNib Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 No, coś w sobie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiyagi Posted October 22, 2013 Report Share Posted October 22, 2013 Mały offtop gdzie kupiłeś callifolio i czy w tych fajnych buteleczkach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Mały offtop gdzie kupiłeś callifolio i czy w tych fajnych buteleczkach dzień dobry! właśnie się kolega/koleżanka spóźniła, bo czekamy na grupową dostawę grupowego zamówienia na wspomniane atramenty. i w buteleczkach i w kroplówkach i w czym tam jeszcze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts