atuzi Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Zapraszam do oglądania: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 (edited) Recenzja jak zwykle rewelacyjna, chociaż zabrakło Crash testów, cóż przyzwyczaiłeś publiczność. Dziękuję za zainteresowanie tą marką. Wiem, że to jedna z najstarszych marek w branży, ale jakoś ją dotychczas omijałem. Głównie ze względu na zbyt nowoczesny jak dla mnie design. Fajnie, że wyczerpująco omówiłeś cechy stalówki. Edited July 21, 2013 by endoor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 jak trafiłeś z tą recenzją, to sobie nawet nie wyobrażasz, szykuję się do zakupu wersji czarno-czarnej kompletnie i już nawet wiem, że Mka to będzie ten wybór czuję się zachęcona i zmobilizowana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 jak trafiłeś z tą recenzją, to sobie nawet nie wyobrażasz, szykuję się do zakupu wersji czarno-czarnej kompletnie i już nawet wiem, że Mka to będzie ten wybór czuję się zachęcona i zmobilizowana. No właśnie M-ka czy F-ka bo mam dylemat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atuzi Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 Jak najbardziej M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uczeń Czarnoksiężnika Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 atuzi, wielkie dzięki. Też tak z lekkim entuzjazmem patrzyłem na to pióro i rozważałem zakup. Ale nie bardzo wiedziałem jakie toto ma wymiary, jak pisze. Bardzo mi pomogłeś swoją recenzją, jak zwykle rewelacyjną. Chętnie kupię sobie wersję Carbon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip_O Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Nawet, nawet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uczeń Czarnoksiężnika Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 No i skusiłem się. Zamówiłem dziś wersję Carbon ze stalówką M. Zwykle używam Fki, ale od czasu do czasu warto poeksperymentować. Zwłaszcza, że na filmiku atuziego Mka prezentuje się bardzo ładnie. Mam nadzieję, że stalówka w moim modelu też będzie rewelacyjna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Gratulacje! Mój Charlie przyleciał dziś do mnie, zatem trzeba będzie zrobić jakieś spotkanko celem wymiany doświadczeń przy pifffku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uczeń Czarnoksiężnika Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Gratulacje! Mój Charlie przyleciał dziś do mnie, zatem trzeba będzie zrobić jakieś spotkanko celem wymiany doświadczeń przy pifffku Pewnie, może za drugim razem się uda. A chętnie zobaczę Charliego na żywo. Wiele Watermanów już miałem w ręku, ale Charlie mnie zawsze omijał. Mój Faber Castel jeszcze chyba w drodze, miałem nadzieję, że dziś, ale nie doszło... No, może jutro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kastorr Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 (edited) Wie ktoś może gdzie w Poznaniu można dostać te pióro od ręki? A i recenzja chyba zainicjowała masowe zakupy tego pióra Edited July 24, 2013 by kastorr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 ja się czaję na wersję carbon, bardziej mi przyświeca czarno-czarne pióro więc prawie masowe zakupy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uczeń Czarnoksiężnika Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Ja również zakupiłem pióro z aukcji powyżej. Recenzje atuziego zawsze oglądam z prawdziwą przyjemnością. Sądzę, że gdyby sklepy piórowe tworzyły takie recenzje na pewno podniosłoby to im sprzedaż. A na pewno pomogło zorientować się klientom i pomóc w zakupie. Widziałem, że jeden sklep coś takiego już wprowadził, ale recki, choć fajne, nie są tak rzeczowe i kompleksowe jak atuziego. Serio masowe zakupy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 dotarł już i mój wypatrzony Faber, Carbon, stalówka F - w połączeniu z atramentem Diamine nie chcę żadnej innej, jest genialnie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atuzi Posted November 4, 2013 Author Report Share Posted November 4, 2013 Miło słyszeć, że komuś się spełniają marzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 spełniają. ale lista chciejstw jeszcze dłuuugaaa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSteelNib Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Gdyby jeszcze stalówka była czarna, to byłby prawie ideał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts