Willu Posted November 22, 2018 Report Share Posted November 22, 2018 Witam wszystkich, jako że na forum przesiedziałem ładnych paręnaście godzin pomyślałem, że w końcu wypadałoby przestać być bezimiennym obserwatorem. Piórem pisałem w podstawówce, potem jednak nieco bardziej poręczne długopisy wygrały i dopiero pod koniec liceum wróciłem do pióra i tak mi już zostało oby na, jak najdłużej. Ta pasja wciąga i nie chce puścić. Obecnie sobie popisuje TWSBI 580 Alr no i nieco już wysłużoną Lamką Vista oba z piór ze stalówkami Ef, ale czaję się na coś japońskiego, by w pełni poznać smak cienkiej stalówki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted November 23, 2018 Report Share Posted November 23, 2018 Witam i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pani Poziomka Posted November 23, 2018 Report Share Posted November 23, 2018 Witaj, też jestem fanką cienkich stalówek, słyszałam, że to się z czasem zmienia, mi na razie się nie znudziło, ale dużo traci się przez efki na atramentowych efektach. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mateusz- Posted November 23, 2018 Report Share Posted November 23, 2018 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicman Posted November 23, 2018 Report Share Posted November 23, 2018 Koniecznie coś grubszego... czasem łapię do ręki zeby kilka zdań napisać bo efekt dla oka to inny świat. kolory, cieniowanie jak ktoś lubi... dla mnie to cały bajer aczkolwiek na vodzien B i grubszymi nie piszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willu Posted November 24, 2018 Author Report Share Posted November 24, 2018 Ostatnio sobie kaligraficznie, choć to za duże słowo popisuję Pilotem Plumixem BB no i muszę przyznać, że rzeczywiście niektóre atramenty wyglądają inaczej niż w cienkiej stalówce, ale jak narzazie mnie to nie przekonuje do grubszych stalówek, może z czasem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
derywat Posted November 24, 2018 Report Share Posted November 24, 2018 Mam stalówkę B Lamy, która bardzo gładko pisze odwrócona. Używam cienkiej strony do wpisów w bujo a grubej jak mam więcej miejsca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid.w Posted November 24, 2018 Report Share Posted November 24, 2018 Cześć Willu! Też lubię cienką kreskę i dlatego niedawno kupiłem... Lamy Safari i stalówkę 1.1 stub. Można lubić cienką linię ale nic nie stoi na przeszkodzie próbować czegoś nowego 😀. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willu Posted November 24, 2018 Author Report Share Posted November 24, 2018 Nie miałem okazji pisać stalówka B Lamy, ale jak będzie możliwość to nie przejdę obojętnie, a co do 1.1 stub miałem okazję testować w jakiejś księgarni wystawili się z całą kolekcją stubów od Lamy dla mnie poezja, chociaż 1.5 bardziej przypadła mi do gustu, gdyby nie cena to wybrałbym własnie ją, a nie Pilota, chociaż nie mam na co na niego narzekać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted December 9, 2018 Report Share Posted December 9, 2018 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukowski Posted July 25, 2019 Report Share Posted July 25, 2019 pozdrawiam z Poznania/Kunowic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts