Jump to content

Co to za pióro?

Tales

Recommended Posts

​Czy ktoś byłby w stanie powiedzieć mi co to jest za pióro? Podejrzewam, że jest to jakieś Hero, ale pewności nie mam. Pasują wkłady International, stalówka jest lekko elastyczna, klips był, ale gdzieś ubył. Nie wiem gdzie jest. Od razu mówię, że nie jestem zainteresowany sprzedażą.

http://i.imgur.com/KexKJvJ.jpg

http://i.imgur.com/6e9nrXH.jpg

Jeszcze nie wiem. Pewnie koledzy, którzy mają encyklopedię piór w małym palcu (są tu takie rodzynki :D) niedługo się odezwą. Ja mogę powiedzieć tylko tyle, że podoba mi się. Też bym się go nie pozbywał :D Zakładam, że pisze?

Edited by Kleks

Zakładam, że pisze?

No i właśnie w tym problem, że nie za bardzo. Stalówkę ktoś skrzywdził. W sumie to już naprawiłem ją chyba. Potrzebuję tylko micromesha o bardzo małej gradacji do jej wypolerowania. Nigdzie nie mogę go znaleźć, więc naprawa się opóźnia.

Ojojoj, nie traktowałbym jej tak od razu micromeshem! Może najpierw spróbuj ją delikatnie wyprostować? Na powiększeniu wyraźnie widać, że prawe skrzydełko jest podgięte do góry (skrzywione). A najlepiej poczekaj, aż ktoś Ci powie, co to jest. Bo jak to jakieś tanie dziadostwo, to... Napraw konieeeecznie! Jak jakiś Parker, albo coś takiego, to też. Ale nie zepsuj. Za dobrze wygląda.

Edited by Kleks

Zakładam, że pisze?

I właśnie w tym problem, że nie za bardzo pisze. Stalówkę ktoś uszkodził i strasznie drapało. Niby udało mi się ją już naprawić, ale potrzebuję micromesha do wyszlifowania stalówki, a nie potrafię go znaleźć nigdzie, więc naprawa się opóźnia.

Edited by Tales

Ojojoj, nie traktowałbym jej tak od razu micromeshem! Może najpierw spróbuj ją delikatnie wyprostować? Na powiększeniu wyraźnie widać, że prawe skrzydełko jest podgięte do góry (skrzywione). A najlepiej poczekaj, aż ktoś Ci powie, co to jest. Bo jak to jakieś tanie dziadostwo, to... Napraw konieeeecznie! Jak jakiś Parker, albo coś takiego, to też. Ale nie zepsuj. Za dobrze wygląda.

No skoro tak mówisz to jeszcze nad nim popracuję.

Wygląda trochę na jakiegoś Hindusa. Chińskie raczej nie.

:blink: Tutaj to mnie zdziwiłeś, bo myślałem, że to jakieś Hero, bo na korpusie jest jakiś wytarty napis i widać tylko pierwszą literę, i dałbym głowę, że to jest litera,,H'' tylko takie,,zawijasowate''.