_Pióromaniak_ Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 (edited) Hej! Przyszło długo czekać (przesuwana data premiery), ale już jest. Faber-Castell WRITink Print . Marcin Edited September 5, 2016 by Pioromaniak.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topaz Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Bardzo ciekawe wzornictwo, wygląda jakby linie papilarne były zadrukowane grubo sitem, może być fajny efekt "na żywo". Już zaczynam się zastanawiać nad zakupem - niebieskiego, ciekawe tylko czy ma niebieską stalówkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted September 5, 2016 Author Report Share Posted September 5, 2016 Hej! Niebieski też przypadł mi do gustu, ale stalówka jest czarna . Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aventador13 Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Mam pytanie (niezwiązane z tematem). Będzie kiedyś możliwość wysyłki paczkomatem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dapi Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 Na zdjęciach jakies takie plastikowe jest... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Pióromaniak_ Posted September 5, 2016 Author Report Share Posted September 5, 2016 Mam pytanie (niezwiązane z tematem). Będzie kiedyś możliwość wysyłki paczkomatem? Hej Aventador! W razie, gdybyś nie mógł skorzystać z innej formy wysyłki niż paczkomaty, napisz do nas przed złożeniem zamówienia. Nie mamy paczkomatów w opcjach wysyłki, ale w razie konieczności możemy nadać przesyłkę właśnie w tej formie. A ja mam pytanie co do samego Faber Castella Basic, stalówki wszędzie są podobne raczej w tych piórkach więc pytam dlaczego EF jest takie mokre i grube jak F/M że przebija na drugą stronę papieru :(można jakoś zmniejszyć przepływ tego pióra? Hej Seweryn! Myślę, że to doskonałe pytanie do działu "Naprawa piór". Zaraz przeniosę tam Twój post. Na zdjęciach jakies takie plastikowe jest... Hej Dapi, no pewnie, bo WRITink jest z ABS-u, czyli plastiku. Na żywo wygląda na solidne pióro. Nie należy do najlżejszych - ma wewnątrz metalową tuleję, której celem jest odpowiednie dociążenie i wyważenie pióra. Marcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts