Ania.Cz Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Hello, jestem Ania i uwielbiam pióra. W podstawówce namiętnie pisałam piórami. W LO i na studiach miałam przerwę. Teraz piszę nimi bez przerwy. Mam wiele różnych piór tańszych i droższych i wszystkie uwielbiam. Jakiś czas temu odkryłam, że jest więcej kolorów atramentów niż niebieski i czarny. Ponieważ moim hobby są języki obce, moje notatki muszą być kolorowe i nagle okazało się, że nie muszę używać tylko cienkopisów i gelpenów. Są kolorowe atramenty! Aż mi się w głowie kręci ile tego jest. Ostatnio zaszalałam i mam całe pudełko różnych kolorowców. Piszę piórem, bo wtedy mam ładnych charakter pisma. Pisanie piórem jest lekkie i przyjemne. Wpadłam jak śliwka w kompot. A to forum jeszcze pogłębia moje uzależnienie. Cieszę się, że jest więcej pióromaniaków, bo w moim otoczeniu nikt nie pisze piórem ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Cześć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pióropusz Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Cześć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Witaj Zazdroszczę Ci tych możliwości pisania. Ja to musze sobie szukać okazji, aby wykorzystać moje atramenty Jak zaczynałem pisać piórem to znałem tylko kolor niebieski. Teraz to raczej bardzo egzotyczny kolor i rzadko używany- jak wypada A tak to głównie brązy, pomarańcze i zielenie Nigdy bym ich nie poznał, gdyby nie forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VojtasK Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Hej! Ho!?? Witaj! Połowa sukcesu już za Tobą - samodzielnie zdiagnozowałaś u siebie piórozę! Teraz wystarczy poczekać na jej rzuty i zaostrzenia, co poznasz po nieprzebytym przymusie nabycia czy to pióra, czy atramentu. Dobrej zabawy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
montero Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Czołem, Aniu! Na pocieszenie wypada dodać, że czasem ludzi można do piór przekonać. Mnie się jednego kumpla udało namówić, ale do piórozy mu jeszcze daleko. To chyba jednak dość egzotyczna choroba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania.Cz Posted July 27, 2016 Author Report Share Posted July 27, 2016 Czołem, Aniu! Na pocieszenie wypada dodać, że czasem ludzi można do piór przekonać. Mnie się jednego kumpla udało namówić, ale do piórozy mu jeszcze daleko. To chyba jednak dość egzotyczna choroba Moi kuzyni lubią pióra, ale nie mają piórozy. Kuzyn ma dwa Parkery Vectory i tego się trzyma jeśli chodzi o normalne notatki i dwa pióra do kaligrafii. Ma także dwa kolory atramentów: fioletowy i zielony. Lepsze to niż nic I znów zamówiłam pióro i atramenty ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
montero Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 No to już - pochwal się co kupiłaś. Najlepiej tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikaa Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Cześć Aniu! Ja też sobie muszę wytwarzać okazje do używania piór, ale nauka języka jest do tego doskonała. Teraz przyswajam norweski, a moje zeszyty są pełne barw (widać w nich poszczególne kolorystyczne fascynacje ) Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Ahoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania.Cz Posted July 27, 2016 Author Report Share Posted July 27, 2016 No to już - pochwal się co kupiłaś. Najlepiej tu Pochwalę się jak paczka przyjdzie:) Mam nadzieję, że jutro już będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuk Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Powitanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz1995 Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Witam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mavok Posted July 29, 2016 Report Share Posted July 29, 2016 Witaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empi Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Witam i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBRafał Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Witaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 Witaj I pochwal się zawartością paczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts