Kalixt Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 1. Nowy, biały kolor wykończenia kolekcji Sheaffer 100:2. Kolekcja Ferrari Intensity:Dodam również, że firma Sheaffer uzyskała zgodę firmy Ferrari na zaoferowanie całej dostępnej kolekcji Ferrari (VFM, 100, 200, 300, 500, Intensity) na rynku polskim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel88 Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Jakoś nie widzi mi się pióro ze znaczkiem marki samochodów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Fajnie! Szczególnie biały Gift 100 przypadł mi do gustu. Co nie zmienia faktu, że z niecierpliwością czekam na nowego sheafferowskiego inlaida . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Tzn. że będzie cerrwona 300-tka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 (edited) z niecierpliwością czekam na nowego sheafferowskiego inlaida . +1 A to, co widzę na zdjęciu w ogóle do mnie nie przemawia. Edited July 23, 2016 by visvamitra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalixt Posted July 23, 2016 Author Report Share Posted July 23, 2016 Powinno być wszystko, co jest dostępne obecnie na tej stronie: https://www.sheaffer.com/en/ferrari/writing-instruments Co do tego Inlaida, to wciąż trwają prace na jego końcową wersją, a ponieważ już go widziałem, to mogę powiedzieć, że będzie mieć klasyczny wygląd, zakręcaną skuwkę i będzie w kolorze czerwonym... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 No to trzymamy kciuki! Inlaid będzie produktem, z której wagi cenowej? Ciężkiej jak Legacy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalixt Posted July 23, 2016 Author Report Share Posted July 23, 2016 Obawiam się, że jeśli Legacy znajduję się w wadze średniej, to nowy Inlaid będzie raczej aspirował do wagi ciężkiej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 Dzięki! Samo życie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glagolitik Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Trochę wiocha z tym Ferrari. Jakiś producent butów sportowych wypuścił kilka modeli sygnowanych Ferrari. Była to bodajże Puma. Nie za bardzo rozumiem czemu ma to służyć, tym bardziej, że te pióra zupełnie nie nawiązują do linii aut Ferrari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prumar Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 ZUPEŁNIE?? To chyba musiałem ulec manipulacji, bo mnie się kojarzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glagolitik Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Może tylko kolorem czerwonym i żółtym... Manipulacji ulega prawie każdy. Sądzę, ze jakby mi ktoś odpowiednio długo nawijał makaron na uszy, byłbym przekonany że nawiązują do Syreny Sport. Popatrzcie dobrze: te pióra faktycznie bardziej są podobne do Syreny Sport niż do Ferrari!!! Nawet bez nawijania makaronu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts