INAHON Sp. z o.o. Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Śliczniusi, tylko ta srebrno-złota stalówka kompletnie się z Lordem Vaderem nie kojarzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąsaty Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Ten "hełm" to też raczej nie z filmu Brakuje mi otworu "gembowego" Co z tego, że pióro fajne, kiedy cena z pewnością "zachodnia" Szkoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Ten "hełm" to też raczej nie z filmu Brakuje mi otworu "gembowego" Co z tego, że pióro fajne, kiedy cena z pewnością "zachodnia" Szkoda. Co tam zachodnia, kosmiczna zapewne . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Chyba nie czaję. Jedyną cechą wiążącą to pióro z Vaderem jest to, że jest czarne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Chyba nie czaję. Jedyną cechą wiążącą to pióro z Vaderem jest to, że jest czarne? no jak? a czerwony klejnot nawiązujący do koloru miecza Vadera i trójkątny kształ pod klipsem nawiązujący do maski Vadera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 4, 2015 Author Report Share Posted September 4, 2015 Chyba nie czaję. Jedyną cechą wiążącą to pióro z Vaderem jest to, że jest czarne? - satynowe wykończenie - emblematy na korpusie i skuwce - czerwony kryształ swarovski'ego w kolorze miecza - pudełko, książeczka oraz stand ozdobiony akcentami Vadera - dodatkowa książeczka z opisem postaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 (edited) - satynowe wykończenie - emblematy na korpusie i skuwce - czerwony kryształ swarovski'ego w kolorze miecza - pudełko, książeczka oraz stand ozdobiony akcentami Vadera - dodatkowa książeczka z opisem postaci Oberwę na HUBie, ale dla mnie to tak trochę na siłę, bo równie dobrze mogłoby to być pióro jedno z wielu - pudełka i broszurki się nie nosi ze sobą No chyba, że to pióro do gablotki, gdzie będzie dumnie prezentowało swą nijakość na pudełku, broszurce, połyskując (miałem nadzieję, że rubin chociaż wsadzili) kryształem Swarovski'ego. Już ten biało-czarny Pelikan bardziej nawiązuje do SW Edited September 4, 2015 by Andrew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 4, 2015 Author Report Share Posted September 4, 2015 Nie za bardzo wiem, czym miałoby jeszcze to pióro nawiązywać do tej konkretnej postaci, a ten Pelikan to jedynie chyba kolorem nawiązuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 - satynowe wykończenie - emblematy na korpusie i skuwce - czerwony kryształ swarovski'ego w kolorze miecza - pudełko, książeczka oraz stand ozdobiony akcentami Vadera - dodatkowa książeczka z opisem postaci A na dodatek jego cena zwala z nóg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 4, 2015 Author Report Share Posted September 4, 2015 Cena jest adekwatna: - bo to Townsend - bo to LE - bo to licencja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Nie za bardzo wiem, czym miałoby jeszcze to pióro nawiązywać do tej konkretnej postaci, a ten Pelikan to jedynie chyba kolorem nawiązuje... użyj wyobraźni i porównaj skuwkę pelikana m100 z hełmem klonów. zaś ten cross, to ani w oko, ani w ucho Ciemnej Strony Mocy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 4, 2015 Author Report Share Posted September 4, 2015 No dobra, skuwka tego białego Pelikana ma górę skuwki całkiem, jak czapeczka Szturmowca...a tu masz miecz czerwony nawiązujący do obwódki na skuwce oraz do czerwonego kryształu, to samo! I tu i tu akcent...delikatne zabarwienie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 - satynowe wykończenie Lord Wiadro na pewno nie był satynowy ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 4, 2015 Author Report Share Posted September 4, 2015 Lord Wiadro na pewno nie był satynowy ;P Dobra, to powiedźmy, że skłaniał się ku czarnym odcieniom satyny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Pióra i tak się sprzedadzą ale uwielbiam czytać "zachęty" kol. Inahona by sprzedać tych piór jeszcze więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted September 4, 2015 Author Report Share Posted September 4, 2015 Pióra i tak się sprzedadzą ale uwielbiam czytać "zachęty" kol. Inahona by sprzedać tych piór jeszcze więcej To nie są żadne "zachęty", to zwykłe życie, które podsuwa nam tylko co chwila jakieś produkty, mające na celu urozmaicić nam trud codziennej egzystencji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 (edited) To nie są żadne "zachęty", to zwykłe życie, które podsuwa nam tylko co chwila jakieś produkty, mające na celu urozmaicić nam trud codziennej egzystencji... Ależ oczywiście! Przecież te produkty pomagają dźwigać człowiekowi "Nieznośną lekkość bytu", że też wcześniej na to nie wpadłem. Edited September 5, 2015 by endoor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 To nie są żadne "zachęty", to zwykłe życie, które podsuwa nam tylko co chwila jakieś produkty, mające na celu urozmaicić nam trud codziennej egzystencji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rufuz Posted September 6, 2015 Report Share Posted September 6, 2015 (edited) Panowie Star Wars to nie moja bajka, ale może Lord też miał przycisk power, gdzieś na jakimś czubku, zupełnie jak to pióro na skuwce Po jego wciśnięciu pióro pisze świetlnym atramentem Edited September 6, 2015 by Rufuz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts