piter22 Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Postanowiłem zaspamować Forum różnymi zdjęciami z naprawy piór. Alveryn ma swój Garaż, to ja chcę Stodółkę. A co. Na pierwszy ogień leci Sheaffer (jaki to model?) Snorkel, stalówka Palladium Silver. Sam byłem zaskoczony, w jak dobrym stanie przyszedł Przed: Stan wizualny był bardzo dobry. Ale wnętrze w całości do roboty... Po: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Elegancko panie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 No piękna robota, a piór całkiem jak mój. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted May 29, 2015 Report Share Posted May 29, 2015 Super Piotrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Cudo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 I znowu mały spamik. Typowo amerykańskie pióro, naprawa w amerykańskim stylu... Eversharp Skyline. Zaczęło się tak: Warto zwrócić uwagę na kolor dźwigienki. W trakcie pracy nad stalówką: I całość po lekkim przepolerowaniu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Markol Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 :sacro: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Respekt Piotrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Czyżby czyżyk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 robi wrażenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Ło matko MOJE pióro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 Nie Twoje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Skuwki podmieniłeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 O pięknie, Piterze Już widzę oczyma duszy mej, jak pięknie będzie wyglądał mój Skyline, jak z nim skończysz I tak z ciekawości zapytam - w tym "Twoim" stalówka jest elastyczna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 Nie wiem, szczerze powiedziawszy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Nie wiem, szczerze powiedziawszy... A można nie wiedzieć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 Dowiem się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAMAHAL Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 I całość po lekkim przepolerowaniu: Prawie nie widać śladu po zgięciu świetna robota i wielki szacun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Dowiem się Jak się dowiesz, to mi powiesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ded_ Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Qrde cudownie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Nie mogę na to patrzeć, kiedy te przepiękne akrylowe podstaweczki pod pióra Sheaffer'a zostały tak bezpowrotnie skalane dotykiem obcych piór, odarte ze swojej godności i tak niecnie wykorzystane do partykularnych interesów kolegi Pitera... :mellow: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Nie mogę na to patrzeć, kiedy te przepiękne akrylowe podstaweczki pod pióra Sheaffer'a zostały tak bezpowrotnie skalane dotykiem obcych piór, odarte ze swojej godności i tak niecnie wykorzystane do partykularnych interesów kolegi Pitera... :mellow: Popieram przedmówcę w całej rozciągłości i jak sądzę kolektyw i egzekutywa napomni kolegę Pitera. Na początek łagodnie - krótki syberyjski wypoczynek zapewne będzie sprzyjał przemyśleniom i kolega Piter złoży samokrytykę na ręce Pierwszego Sekretarza - INAHONA. Ponadto my w gronie przodowników dobrowolnie składamy niniejszą deklarację i "standowym skryto-wykorzystywaczom mówimy stanowcze NIE!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 Chyba zamknę się w sobie... Inahon... Przepraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 @piter22: zrób sobie podstawkę z klocków Lego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Ty okradłeś jakiś magazyn starych, uszkodzonych Skylinów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts