kasiasemba Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 (edited) Jak niektórzy z Was od jakiegoś czasu wiedzą, na penszale zaplanowałyśmy z Ann na 13 czerwca kolejne forumowe spotkanie w Warszawie. Tym razem chcemy spełnić wspólne życzenie urodzinowe (obchodzimy obie w bliskich okolicach tej daty), i mieć Was przy torcie Zapraszamy w póki co bliżej nieokreślone miejsce, miejmy nadzieję w ścisłym centrum , jak zwykle o godzinie 12, jak zwykle z pełnymi piórnikami Tambylców będziemy wkrótce zamęczać prośbami o pomoc w logistyce. Lista obecności: 1. Ann 2. kasiasemba 3. Edited May 7, 2015 by kasiasemba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 1. Ann 2. kasiasemba 3. Visvamitra (stan na dzisiaj, a jak będzie czas pokaże) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicpon Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 (edited) 1. Ann 2. kasiasemba 3. Visvamitra (stan na dzisiaj, a jak będzie czas pokaże) 4. Nicpoń 5. Nicponka Przy placu Zawiszy (na tyłach hotelu Sobieski) jest lokal zwący się sztuką umiaru. + Na piętrze jest jasne pomieszczenie, duże okna, proste stoły - w dzień jest tam bardzo jasno! + lokal wydaje się być chętny na organizację jakiś spotkań - moim zdaniem mało urozmaicone menu obiadowe http://sztukaumiaru.pl/menu/ Ostatnio z Nicponką się trochę poszwędaliśmy w poszukiwaniu fajnych miejscówek na spotkanie - główne kryterium to jasne wnętrze Edited May 7, 2015 by Nicpon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 1. Ann 2. kasiasemba 3. Nicpoń 4. Nicponka 5. Bosa (wstępnie) 6. piter22 + mały warsztacik (wstępnie) 7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 1. Ann 2. kasiasemba 3. Nicpoń 4. Nicponka 5. Bosa (wstępnie) 6. piter22 + mały warsztacik (wstępnie) 7. Rittel 8. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 1. Ann 2. kasiasemba 3. Nicpoń 4. Nicponka 5. Bosa (wstępnie) 6. piter22 + mały warsztacik (wstępnie) 7. Rittel 8.Aoirghe Super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 1. Ann 2. kasiasemba 3. Nicpoń 4. Nicponka 5. Bosa (wstępnie) 6. piter22 + mały warsztacik (wstępnie) 7. Rittel 8.Aoirghe 9. Lux Super! (Nicponka ma naprawdę taki nick?? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 1. Ann 2. kasiasemba 3. Nicpoń 4. Nicponka 5. Bosa (wstępnie) 6. piter22 + mały warsztacik (wstępnie) 7. Rittel 8.Aoirghe 9. Lux 10. iAndrew (bardzo wstępnie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 A visvamitrę ktoś wykasował... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 To piter22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 1. Ann2. kasiasemba3. Visvamitra 4. Nicpoń5. Nicponka 6. Bosa (wstępnie)7. piter22 + mały warsztacik (wstępnie)8. Rittel9.Aoirghe10. Lux11. iAndrew (bardzo wstępnie) Oj, niedobry Piotruś Naprawiłam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Nie zgadzam się. Celowo czekałem z wpisem żeby dostać numer 7, a tu jakieś przesuwanie mnie na 8. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Nie zgadzam się. Celowo czekałem z wpisem żeby dostać numer 7, a tu jakieś przesuwanie mnie na 8. :/ Samo życie, Rittel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akmac Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 1. Ann2. kasiasemba3. Visvamitra 4. Nicpoń5. Nicponka 6. Bosa (wstępnie)7. piter22 + mały warsztacik (wstępnie)8. Rittel9.Aoirghe10. Lux11. iAndrew (bardzo wstępnie) 12. akmac Rittel, ciesz się, że na 13 nikt Cię nie przeniósł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Łukaszu! Wybacz! Nie mam pojęcia, jak to się mogło stać. Mea culpa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 7, 2015 Author Report Share Posted May 7, 2015 Nie zgadzam się. Celowo czekałem z wpisem żeby dostać numer 7, a tu jakieś przesuwanie mnie na 8. :/ ciesz się, że z listy nie wyleciałes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 ciesz się, że z listy nie wyleciałes... wszystko przed nami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicponka Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 (Nicponka ma naprawdę taki nick? ) naprawdę zalogowałam się dopiero po Penszale i na razie czytam forum dość regularnie, by nie być taką totalną ignorantką w temacie piór i pozostałych atramentów do tej pory czytałam tylko Nicponiowi przez ramię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 (edited) Motyla noga, chyba nie zdążę do czerwca dojechać do trzydziestki i zawiodę iAndrew! Muszę się streszczać. Edited May 8, 2015 by bosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 naprawdę zalogowałam się dopiero po Penszale i na razie czytam forum dość regularnie, by nie być taką totalną ignorantką w temacie piór i pozostałych atramentów do tej pory czytałam tylko Nicponiowi przez ramię Haaaaa!!! Super (no i urocze to "Nicponka") Motyla noga, chyba nie zdążę do czerwca dojechać do trzydziestki i zawiodę iAndrew! Muszę się streszczać. Obawiam się, że na pewno nie zdążysz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 8, 2015 Author Report Share Posted May 8, 2015 Motyla noga, chyba nie zdążę do czerwca dojechać do trzydziestki i zawiodę iAndrew! Muszę się streszczać. kochana, a co ja mam powiedzieć... a co ja mam zrobić, żeby uzasadnić te 18 świeczek na torcie kupiłam karnet do spa, dwa razy dziennie latam do kosmetyczki ale obawiam się że nie zadziała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dziku Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 ... a co ja mam zrobić, żeby uzasadnić te 18 świeczek na torcie Wyskoczyć z tego tortu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 kochana, a co ja mam powiedzieć... a co ja mam zrobić, żeby uzasadnić te 18 świeczek na torcie Sądząc po komentarzach Dzika, Luxa i paru innych nie musisz robić NIC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Sądząc po komentarzach Dzika, Luxa i paru innych nie musisz robić NIC! :clap1: Wyskoczyć z tego tortu? No toś Dziku pojechał z fantazją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Motyla noga, chyba nie zdążę do czerwca dojechać do trzydziestki i zawiodę iAndrew! Muszę się streszczać. Niekoniecznie Będę miał ten komfort nie bycia najmłodszym uczestnikiem spotkania, a mi się to bardzo podoba (najmłodszy biega po piwo) Wyskoczyć z tego tortu? Popieram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts