rezeda Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Dziś przypadkowo trafiłam na stronę escribo.pl a tam możliwość zamówienia darmowych próbek papieru http://escribo.pl/sklep/index.php?route=product/category&path=128 Zamawiał ktoś może? Już miałam zamówić ale zastanawiam się czy warto. Jak to wygląda? Przyślą mi w kopercie kartkę papieru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoN` Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Przyślą mi w kopercie kartkę papieru? Dokładnie tak. Dlatego warto od razu zamówić wszystkie możliwe próbki. Kiedyś była do tego darmowa dostawa, nie wiem jak teraz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Zawsze warto zapytać - naprawdę świetna obsługa. Ja również dostałem w kopercie kartki próbek, o które prosiłem (a właściwie nawet nie prosiłem, tylko zadałem pytania o jakość papieru). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Zamówiłem próbkę papieru Midori a otrzymałem 3 różne próbki w tempie iście ekspresowym. Warto wypróbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Sklep Escribo jest na PWF i zachęcał, żeby zamawiać próbki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Ja zamawiałem w sumie próbki wszystkiego, co mają. Wyszło po stronie każdego, wszystko ładnie opisane i za free. Polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escribo Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Wszystko zostało już powiedziane więc pozostaje Nam tylko zaprosić do zamówienia próbek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jp667 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Pisz i kupuj bo naprawdę warto,a materiały super MIdori Rules! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Restoration Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Czy wysyłka jest darmowa? Przy okazji proszę Panów adminów o zdjęcie mnie z czarnej listy nie piszących w języku polskim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
musicman Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Wysylka ekspres. Warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morlok Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Próbki próbkami, ale to w jakiej formie są przesyłane, to przedwojenna elegancja. Pisałem o tym w wątku o notatniku idealnym. Dziś odebrałem zamówiony notes i znowu zaskoczenie. "Cut, miut i malinki" (nie poprawiać). Sposób zapakowania powinno się wbijać do głów wysyłającym (czasem nawet przedmioty nie koniecznie luksusowe, ale kupowane dla ich walorów estetycznych) paczki w starych pudełkach po butach, omotane taśmą jak uchwyt od cepa. Może to wyglądać na kryptoreklamę, ale przy tym zalewie bylejakości to nie może być prawda. Pewnie biorę złe zioło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jp667 Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Witam!A nie pisałem,że warto!Ja też ponownie zamówiłem i zostałem suuuper obsłużony.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jp667 Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Serdeczne pozdrowienia dla ekipy Escribo za realizację zamówienia i....miłą rozmowę na Pen Show,pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escribo Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Serdeczne pozdrowienia dla ekipy Escribo za realizację zamówienia i....miłą rozmowę na Pen Show,pozdrawiam Dziekujemy i również pozdrawiamy Do kolejnego! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrew Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Ja również dziękuję za próbki! Dziś dotarły, już po nich sobie trochę popisałem i zakochałem się w papierze MD Cotton CIAK też daje radę, nawet z obleśnie tłustą krechą Kaweco ze stalówką M. Za to Cartesio nie nadaje się do piór wiecznych - strzępi i przebija nawet przy cieniutkiej kresce Hero 388 :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escribo Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Ja również dziękuję za próbki! Dziś dotarły, już po nich sobie trochę popisałem i zakochałem się w papierze MD Cotton CIAK też daje radę, nawet z obleśnie tłustą krechą Kaweco ze stalówką M. Za to Cartesio nie nadaje się do piór wiecznych - strzępi i przebija nawet przy cieniutkiej kresce Hero 388 :/ Tak, zdecydowanie Cartesio nie jest dobrym wyborem dla osób piszących piórem. Chyba wstawimy to nawet w opisie Po prawdzie to z marek Intempo najlepiej wypada MOOD, ale on jest najdroższy i dość specyficzny jeśli chodzi o formę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cnidius Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Tak, zdecydowanie Cartesio nie jest dobrym wyborem dla osób piszących piórem. Chyba wstawimy to nawet w opisie Po prawdzie to z marek Intempo najlepiej wypada MOOD, ale on jest najdroższy i dość specyficzny jeśli chodzi o formę. Ja także dziękuję serdecznie za próbki. Bardzo pasuje mi papier CIAK, planuję zaopatrzyć się w notesy. MD piękny, ale moje pióro (mokre) bardziej podoba mi się na CIAK Cartesio - do ołówka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Aga Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 Czy te próbki nadal są wysyłane? Bo link już nie działa, a na stronie sklepu niczego takiego nie widzę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angela4b Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 Niestety, już chyba rozdali wszystko, co mieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts