Escribo Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Z Wielka przyjemnością przedstawiam limitowaną wersję Traveler's Notebook BLUE EDITION W sprzedaży od 13 marca 2015 w Japonii, również w Polsce pojawi się bez opóźnienia. Wersja jest limitowana i będzie dostępna tylko w roku 2015 lub do wyczerpania zapasów Jak Wam się podoba kolor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Podoba się, bez wątpienia... Jednakowoż ja jestem wyznawcą klasycznych, skórzanych kolorów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 (edited) Podoba się, bez wątpienia... Jednakowoż ja jestem wyznawcą klasycznych, skórzanych kolorów Fakt - z kolorowych krów to tylko Milka Ale notes niewątpliwie chciałbym... Edited February 12, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Na ile ta przyjemność będzie wyceniona? Jak na razie to słabo było . Brązowe dopiero sie pojawiły w sklepie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escribo Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 Na ile ta przyjemność będzie wyceniona? Jak na razie to słabo było . Brązowe dopiero sie pojawiły w sklepie. Będzie ciut tylko droższa od wersji oryginalnej (prawdopodobnie 200pln). W tej chwili mamy zarezerwowane 100 sztuk, faktyczna ilość jaka do Nas dotrze będzie zależała od zamówień globalnych, każdy kraj otrzymuje po równo - chyba że chce mniej. Gdzie tam słabo Właśnie sami jesteśmy zaskoczeni jak wiele osób czekało na brązowe, nie było ich tylko 3 tygodnie. Liczymy, że tym razem do końca lutego Nam wystarczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Wygląda świetnie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepki Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Mój kolor Chociaż ciekaw jestem czy będzie się starzał tak samo fajnie jak brązowe skóry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Zastanowię się , pasowałby do mojego Passporta 5th Anniversary Edition. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iux Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Zastanowię się , pasowałby do mojego Passporta 5th Anniversary Edition. Gdzie kupowałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 W Gouletpens, ale chyba już jest niedostępny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbie Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Właśnie sami jesteśmy zaskoczeni jak wiele osób czekało na brązowe, nie było ich tylko 3 tygodnie. Liczymy, że tym razem do końca lutego Nam wystarczy Mam nadzieję, że będą dostępne w kwietniu na Pen Show Katowice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escribo Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 (edited) Mój kolor Chociaż ciekaw jestem czy będzie się starzał tak samo fajnie jak brązowe skóry. Też jesteśmy ciekawi, chociaż akurat Midori nie podejrzewam o fuszerkę wraz BLUE EDITION powstała też seria akcesorii firmowanych przez Pan American Airlines. Ze względów licencyjnych tylko kilka będzie dostępnych w Europie. Już teraz wszystkich miłośników TN zachęcamy (choć pewnie nie trzeba ) do udziału w Pen Show w Katowicach, będziemy i my z całym kramem TN Edited February 12, 2015 by Escribo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Ponieważ podany termin już minął chciałbym zapytać czy coś wiadomo w kwestii niebieskich Midori. Jak rozumiem jest to "poślizg" po stronie producenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Blue, mój ulubiony, ale niestety niedawno kupiłem brązowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 http://escribo.pl/sklep/index.php?route=product/product&product_id=355 Wysyłka po 23 marca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 I niestety kod Forum nie działa . Może uda się zrobić zniżkę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Jak pisałem post z pytaniem to jeszcze na stronie Escribo nie było tej informacji, pewnie została dodana później Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traumeel Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 I niestety kod Forum nie działa . Może uda się zrobić zniżkę? Jak kod nie działa to dogaduj się telefonicznie. Ja swego czasu wszystko co chciałem załatwiłem przez telefon. Szybko, sympatycznie i życzliwie. Escribo to w mojej ocenie jeden z najfajniejszych sklepów z którymi miałem do czynienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elessar Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Ładny, ale jak skóra, to brązik ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escribo Posted March 17, 2015 Author Report Share Posted March 17, 2015 Ups! Przepraszam dopiero teraz zauważyłam, że zostaliśmy wywołani do odpowiedzi Blue Edition już w drodze z Japonii. Zostały wysłane do Nas dopiero wczoraj, teoretycznie powinny być już w piątek, ale dla bezpieczeństwa podaliśmy 23. Kilka na pewno schowamy, aby doczekały Pen Show Już się nie możemy doczekać Od przyszłego tygodnia będzie je można oglądnąć również w Warszawie w Wariackich Papierach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robson Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 Dajcie znać czy skóra (pomijam kolor ) taka sama jak w brązowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escribo Posted March 23, 2015 Author Report Share Posted March 23, 2015 Dajcie znać czy skóra (pomijam kolor ) taka sama jak w brązowych. Tak i pięknie pachnie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 A co z kodem rabatowym? Na limitowane Midori nie będzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escribo Posted March 24, 2015 Author Report Share Posted March 24, 2015 Będzie na Pen Show Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Pewnie wtedy już nie będzie niebieskich Midori. Niestety na PenShow się nie wybiorę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts