INAHON Sp. z o.o. Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Miło mi poinformować, że ruszyła akcja billboardowa Sheaffer'a w Warszawie. Przez dwa tygodnie marka będzie prezentowana na plakatach w całej Warszawie, głównie zlokalizowanych przy galeriach handlowych i uczęszczanych trasach.Kilka przykładowych zdjęć: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Ooo, fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Byłbym dumny, gdyby w mojej wiosce Chełm zawisł choć jeden. Ja te piórka zachwalam jak mogę, ale kto mnie słucha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Byłbym dumny, gdyby w mojej wiosce Chełm zawisł choć jeden. Ja te piórka zachwalam jak mogę, ale kto mnie słucha Jesteś z Chełma? Trzeba się spotkać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Hm.. ciekawe, może zauważyłabym taki billboard na drodze. Bo zazwyczaj nie zauważam niczego, co znajduje się poza jezdnią. Z drugiej strony, zapatrzona, mogłabym przeoczyć nawet to, co na jezdni, więc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
8868 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Fantastycznie, że pióra wtargnęły w przestrzeń miejską. Jak ma coś wisieć, to niech przynajmniej pióra wiszą W mojej okolicy sporo billboardów Pelikana wisi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INAHON Sp. z o.o. Posted November 25, 2014 Author Report Share Posted November 25, 2014 Dzięki wszystkim za miłe słowa! Na pewno te reklamy są o niebo lepsze, niż np. preparatu Iladian direct plus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 No to szybciutko rozpoznajemy modele na billboardzie i Krzyś zrobi konkurs z nagrodą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Inahon jedziesz środkiem na podwójnej?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Inahon jedziesz środkiem na podwójnej?! To nie Krzysiek. To nieoznakowany radiowóz policji z videorejestratorem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Sprawdziłem, nie ma go w wykazach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nilfein Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Nie wszystkie muszą być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Prawie jak fura Inahona, ale tylko prawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryard Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Jesteś z Chełma? Trzeba się spotkać No pewnie, że trzeba Ale wiesz, Twojego avatara nie szybko bym skojarzył z herbem miasta :D Nie byłem jeszcze na żadnym penowym dniu. Ale chciałbym koniecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
finansista Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Fantastycznie, że pióra wtargnęły w przestrzeń miejską. Jak ma coś wisieć, to niech przynajmniej pióra wiszą W mojej okolicy sporo billboardów Pelikana wisi. W Krakowie też już widziałem kilka wielkoformatowych reklam Pelikana z prezentacją całej gamy modeli. Nie ukrywam, że byłem mile zaskoczony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts