visvamitra Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 W ubiegłym roku przeprowadziłem dwa zamówienia grupowe atramentów L'Artisan Pastellier z serii Callifolio. Nie wszyscy je pokochali, ale ja bardzo "kalafiory" polubiłem. Inti stało się moim ulubionym atramentem, Itzmana i Oconto również są w czołówce. Kilka innych systematycznie przepływa przez moje pióra. Lubię je i już. Planuję w tym roku zamówienie grupowe - prawdopodobnie w listopadzie. Dlaczego w listopadzie? Chcę najpierw zrobić zestawienie łączne wszystkich kolorów z tej serii. Olifants jest całkiem fajny i przyjemny, tyle że nie jest tym, czym miał być. Miał mieć w sobie więcej zielonego. Mówi się trudno. Kolor nie jest zły. KROPLE ATRAMENTU NA RĘCZNIKU KUCHENNYM MARKI QUEEN ZE ZNANEJ SIECI DYSKONTÓW MÓJ PROGRAM WIDZI TEN KOLOR MNIEJ WIĘCEJ TAK: ZAKRES KOLORU (użyłem narzędzia gradient w PSie, zaznaczyłem partie jasne i ciemne, w rezultacie powstał taki gradient) W kalendarzu - Kaweco Sport, blaszka B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romii Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Już to gdzieś widziałem . Blue-blacków mam już wystarczająco dużo - nie kupie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoN` Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Oni chyba w jednej kadzi mieli jakiś bazowy b-b, potem odlewali po trochu. Później do jednego dodali kilka kropel czarnego, do innego fioletu, do innego zieleni... I tak powstała cała seria blue-black "kalafiorów"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted October 29, 2014 Author Report Share Posted October 29, 2014 Coś w tym jest. Te blue/blacki zachowują się dobrze, ale są robione na jedno kopyto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Nie, nie nie, nie. Chociaż z drugiej strony, chętnie zobaczyłbym to na żywo. Inna sprawa, że jestem nudziarzem, jeśli chodzi o kolory i albo czarny, albo Salix... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Coś w tym jest. Te blue/blacki zachowują się dobrze, ale są robione na jedno kopyto Może i tak, ale mnie się i tak podobają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 Taki w kit, ale flaszka to za dużo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts