ArielN Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) Moi Drodzy, Z radością ogłaszamy wyniki konkursu Piórnik 2013! Oto zwycięzcy: Pierwszą nagrodę otrzymuje Aegir - 55 punktów! Drugą nagrodę otrzymuje Kasiasemba - 28 punktów! Nagrodę pocieszenia za zajęcie trzeciego miejsca otrzymuje Vannolot - 18 punktów! Nagroda za zajęcie pierwszego miejsca to fantastyczny skórzany notatnik wykonany i podarowany przez Piotra: Nagroda za zajęcie drugiego miejsca to podarowane przez Sylwię wspaniałe pióro Waterman Graduate: Zwycięzcom gratulujemy (prosimy o podanie adresów do wysyłki za pośrednictwem PW), a wszystkim uczestnikom i głosującym dziękujemy za wzięcie udziału w zabawie. Edited May 26, 2014 by ArielN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rittel Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Gratulacje dla zwycięzców! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutka Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Gratuluję Zwycięzcom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vannolot Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Wykluczyłem się, że wygram, już na samym początku Jejku jaka miła niespodzianka tego wieczoru Dzięękuję Wam wszystkim za oddane na mnie głosy i gratuluję pierwszego miejsca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vannolot Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Ale jest błąd! Mam mniej punktów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 Ale jest błąd! Mam mniej punktów... Podczas pisania wiadomości z ogłoszeniem wyników przeskoczyliśmy nick Kasisemby, która uzyskała 28 punktów. Już nanieśliśmy poprawkę. Cała trójka zwycięzców otrzyma nagrody . Za pomyłkę najmocniej przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vannolot Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Już zacząłem alarmować, policzyłem, bo nie wydawało mi się, że aż tyle punktów otrzymałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 Dzięki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter22 Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 I notes i pióro zostały w rodzinie Gratulacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Dopięła swego Gratuluję zwycięzcom i wszystkim uczestnikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 I notes i pióro zostały w rodzinie Gratulacje! Dziękuję (-my), złośliwcze Dziękujemy wszystkim za głosy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Dopięła swego Gratuluję zwycięzcom i wszystkim uczestnikom ja wiedziałam, że tak będzie... na swoją obronę powiem tylko, że moje intencje były jasne od początku, i mąż napisał, dlaczego się zalogował i dlaczego wykonał konwersję, tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 W związku z przykrą pomyłką wspólnie z Aegirem postanowiliśmy ufundować dodatkową nagrodę dla Vannolota. Prosimy o podanie adresu na PW (na moją skrzynkę) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vannolot Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Dziękuję bardzo Wam i życzę miłego korzystania z pióra i notatnika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aegir Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Mam okazję podziękować osobiście (a nie przez moja panoszącą się żonę ) za wszystkie głosy, toteż DZIĘKUJĘ ~! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Gratulacje dla zwycięzców i szacunek dla pokonanych! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaMAN Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Eh, nie dałem rady Kaśce , bo to co Ona wespół z mężem zrobili było po prostu lepsze i bardziej pomysłowe. Gratulacje dla zwycięzców ! No i czekam na produkcję seryjną (może w ramach pióra forumowego PWF). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Chwała zwycięzcom, piwo dla pozostałych! Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxy Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Gratulacje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Chwała zwycięzcom, piwo dla pozostałych! No to kiedy się umawiamy?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Ender, próbujemy zdaje się w Warszawie w czerwcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsyrawe Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Piwo? W każdej chwili. No, prawie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiasemba Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Dotarły nagrody dziękujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vannolot Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Również bardzo dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts