tsyrawe Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Fernambuk od R.u.K., przyjazny szczególnie dla pióra. Nie włazi, nie zatyka, nie zasycha, nuie jest nachalny, pozwala ławo umyć po sobie pióro. Zalałem nim Lamy VIsta juz kilka mesiący temu i ta kombinacja nigdy nie sprawiła mi najmniejszego kłopotu. Głównie używam go do nanoszenia poprawek w tekstach. Może nie jest odlotowy, ale mogę na nim polegać, Zwykły, zimny czerwony kolor bez wodotrysków. No i pięknie rozpuszcza się w wodzie. Nie przedstawiam stricto recenzji lecz raczej opinię, wrażenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Ładny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Łaził mi ostatnio po głowie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aoirghe Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Są atramenty, które nie wyglądają dobrze w cienkiej linii. Ten do nich nie należy. Ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 Bardzo przyjemny kolor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts