ArielN Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Nowy kolor Lamy Al-star na 2014 to zielono-niebieski: Źródło: www.europens.co.uk Nic dodać, nic ująć . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 I pióro brzydkie i kolor nie za ładny. Chyba nigdy się do Lamy nie przekonam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zero Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Mnie się ten kolor podoba, ale Lamy mi się nie podobają, i co teraz :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerad Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Noooo.. musisz kupić Lamy w kolorze który się Tobie NIE podoba i już bedziesz mial sprawę jasną, bezproblemową Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 I pióro brzydkie i kolor nie za ładny. Chyba nigdy się do Lamy nie przekonam A L2K kolega widział?… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visvamitra Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Powinienem był dopisać Lamy Safari. Lamy 2000 bardzo mi się podoba, Persona jest ciekawe, Scala nawet, nawet. Ja po prostu brzydzę się Lamy Safari Nawet najładniejszy kolor nie pomoże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-kwadrat Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 A ja cały czas planuję włączenie safari/al-star do kolekcji i kurcze nie zdążyłem jeszcze kupić zeszłorocznego limitowanego czarnego a ten zielono-niebieski to się do niego nie umywa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ender Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Powinienem był dopisać Lamy Safari. Lamy 2000 bardzo mi się podoba, Persona jest ciekawe, Scala nawet, nawet. Ja po prostu brzydzę się Lamy Safari Nawet najładniejszy kolor nie pomoże. Ja tam zachwycony designem safari nie jestem,… ale żeby do ręki nie wziąć to przesada… całkiem fajnie piszą i przeciwieństwie do co poniektórych "markowych" piór nie grymaszą... tylko ciężko pracują... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts