6re6 Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Cześć Jestem w potrzebie. Czy mogli byście polecić mi duże zeszyty dostępne w polskiej sieci? Interesuje mnie coś od 500 kartek wzwyż. Format od A5 do A4, zwykły zeszyt, nie bristol Chodzi tu o naprawdę dużą ilość wiedzy zapisaną w jednym miejscu (więcej niż jedna pisząca osoba). Większą wartość ma dla mnie ilość kartek w jednym zeszycie, niż kolor okładki Nie musi to być kratka, nawet lepiej gdyby był czysty. Liczy się ilość kartek i cena. Serdeczne dzięki, już kolejny raz mi pomagacie i zawsze celnie Pozdrawiam Was serdecznie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid09890 Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Pięciuset kartkowe formatu A-4 można znaleźć tutaj: http://allegro.pl/brulion-zeszyt-a-4-500-kartek-i3789472067.html, a A-5 tu:http://papierniczysklep.istore.pl/pl/brulion-a5-500-kartek-kratka.html A tak swoją drogą jesteś pewien że musi być aż tak gruby? Mnie niezbyt wygodnie pisało się już na dwustu kartkowych, a co dopiero na czymś takim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marwis Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Może rozwiązaniem jest ryza papieru, dziurkacz i segregator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 ryza papieru i bindowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 A tak swoją drogą jesteś pewien że musi być aż tak gruby? Mnie niezbyt wygodnie pisało się już na dwustu kartkowych, a co dopiero na czymś takim Kto bogatemu zabroni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbit9n Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 na w liceum wychowawca w pierwszej klasie kazał kupić jak najgrubsze zeszyty do matematyki, żeby nawet w czwartej klasie mieć pod ręką to, co było w pierwszej klasie. sto kartek A4 okazało się za mało, także rozumiem w czym rzecz. żeby nie było, do biolchemu chodziłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Ja też lubię mieć wszystko w jednym miejscu, jednak chęć miecia lekko na pleckach wygrywa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts