bosa Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Witojcie, tu bosy człowiek (: Jak w temacie: NOP - Niezidentyfikowane Obiekty Piszące Taka mała sesja biurkowozdjęciowa. Nietypowa, bo na warsztacie nie piękne, gustowne pióra a stare kochane No Name'y. I fragmenty świetnej książki. Oto i Dagmara: Granatowa smukła Panna z wąską talią zatankowana Itzamną: Oraz wesoły Pan, również granatowy, za to ze srebrnymi piegami. Towarzyszy mi najdłużej, bo od samego początku podstawówki. Co zresztą niestety widać, bo jest dość zniszczony... Ale nadal pisze gładziuchnie, co jest głównie zasługą Pitera22 Przyczajony Tygrys... ... Ukryty Smok I na koniec cała trójka razem: Nie mogę tego inaczej zamieścić więc wrzucam link: http://imageshack.us/a/img34/7812/75f1.JPG I na koniec bonusik. Cmok! Się zarumienił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted November 16, 2013 Author Report Share Posted November 16, 2013 podoba mi się Bardzo się więc cieszę Bałam się, że moje UWO, czy też NOPy nie zostaną ciepło przyjęte ze względu na swoją obiektywnie znikomą wartość materialną i estetyczną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Q Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Bardzo się więc cieszę Bałam się, że moje UWO, czy też NOPy nie zostaną ciepło przyjęte ze względu na swoją obiektywnie znikomą wartość materialną i estetyczną Wartość materialna?? No prosze Cię, a estetyka to już kwestia gustu. A nie wspomniałem jeszcze o zdjęciach - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 cmok mnie rozłożył na łopatki, takie rozkoszniaki, że głowa mała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted November 17, 2013 Author Report Share Posted November 17, 2013 cmok mnie rozłożył na łopatki, takie rozkoszniaki, że głowa mała słodziaki... (...) A nie wspomniałem jeszcze o zdjęciach - Bardzo dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Są ludzie, którzy nie szanują tanich piór, wolą drogie, wyszukane modele, by chwalić się czy być TOP ONE - nie, nie piję tu do nikogo z forum - a później dziwią się, że jakieś tam pióro NN, czy mniej znanej firmy tak dobrze pisze. Mnie osobiście nie podoba się wizualnie pierwsze pióro, z zieloną skuwką. Skuwka wygląda dość ciekawie, ale w połączeniu z korpusem wygląda gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArielN Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Bardzo fajny pomysł i sesja zdjęciowa . Nierzadko tanie pióra piszą nieporównywalnie lepiej niż te bardzo drogie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ann_gd Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Kubuś bije niektóre na głowę, nawet Krzyś mi to po cichu wyznał... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosa Posted November 17, 2013 Author Report Share Posted November 17, 2013 Mnie osobiście nie podoba się wizualnie pierwsze pióro, z zieloną skuwką. Skuwka wygląda dość ciekawie, ale w połączeniu z korpusem wygląda gorzej. Mnie też w pierwszym odruchu wydało się po prostu brzydkie Ale potem mnie tak jakoś zaintrygowało. Interesująco brzydkie ^^ I wzięłam; to jedno z wygrzebanych u babci w szafie Okazało się że dużo tam się skrywa ciekawych artefaktów, ale niektóre w strasznym stanie były... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akszugor Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Czasami pióro trzeba zobaczyć na żywo, popisać nim, by się przekonać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endoor Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Co z tego, że UWO, ale jak piszą! Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts